AcasăNewsVIDEO cu momentul în care avionul miliardarului Dan Petrescu se prăbușește. Atenție,...

VIDEO cu momentul în care avionul miliardarului Dan Petrescu se prăbușește. Atenție, imagini șocante!

avionMomentul în care avionul pilotat de miliardarul Dan Petrescu se prăbușește. Imagini șocante - VIDEO

Au apărut imagini cu prăbuşirea avionului pilotat de miliardarul Dan Petrescu la Milano.

Anchetatorii care investighează dezastrul de duminică, 3 octombrie, în care 8 persoane și-au pierdut viața, au făcut rost de imagini cu căderea aparatului Pilatus PC-12, înmatriculat în România. În imagini, avionul este văzut cum se prăbuşeşte cu motorul oprit peste o clădire goală. Filmarea postată pe site-ul Corriere della Sera arată cum avionul se prăbușește aproape vertical, totul culminând cu o explozie puternică.

Avionul a căzut aproape vertical

După prăbușire se ridică o coloană de fum. Momentul impactului a fost surprins de camerele poziţionate în apropierea aeroportului Linate, dar și camerele de bord ale unei mașini aflate în trafic. Imaginile sunt acum examinate de criminaliștii care încearcă să „curăţe” cadrele, pentru a verifica posibilitatea unui incendiu de motor.

Puțin peste 3 secunde, atât durează căderea avionului surprinsă de pe una din autostrăzile care înconjoară orașul Milano.

Aeronava, pilotată de Dan Petrescu, un om de afaceri român în vârstă de 68 de ani, abia decolase de pe aeroportul Linate și se afla în drum spre Sardinia.

author avatar
Andreea Vlad
884 afisari

4 COMENTARII

  1. Sa nu fie mafie cade ca o racheta. Un avion cade in picaj la accident sau se roteste in aer ca o rață. Omu era miliardar.

  2. Filosofie….munceste si aduna…si aduna…bani, multi bani….pentru ce, pentru cine ?

  3. E posibil ca tragedia a cuprins toata familia sa nu mai ramana mostenitor. Banii nu aduc fericirea si nici iubirea. Iata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger