AcasăNewsNoutăți de ultimă oră în cazul fetei batjocorite la Târgu Jiu....

Noutăți de ultimă oră în cazul fetei batjocorite la Târgu Jiu. Bătăușa a fost reținută! Ce spun autoritățile

Un caz dramatic a avut loc la Târgu Jiu, unde o fată de 12 ani a fost lovită cu sălbăticie și umilită de alte trei fete.

Asta, în timp ce un băiat filma și se amuza, în loc să o ajute.

Filmarea a fost postată pe Internet, iar Poliția s-a autosesizat demarând o anchetă pentru identificarea și reținerea agresoarelor.

Una dintre agresoare a fost reținută de polițiști

Una dintre bătăușe a fost identificată la scurt timp de la eveniment.

După audieri care au durat mai bine de 24 de ore, minora de 14 ani a fost evaluată psihiatric şi reţinută fiind acuzată de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Specialiștii au decis că minora avea discernământ la momentul săvârşirii faptei.

Potrivit IPJ Gorj, minora de 14 ani va fi dusă în centrul de reţinere şi arestare preventivă.

Cruzime de neînchipuit din partea agresoarelor

Scene șocante s-au petrecut în Târgu Jiu, unde o adolescentă a fost jignită și bătută de alte trei fete.. Agresoarele au ajuns pe mâna polițiștilor și s-au ales cu dosar penal, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.
Pe filmare, se vede cum adolescenta de 12 ani este umilită de cele trei fete. După ce îi pun întrebări incomode și o forțează să repete după ele, una o lovește puternic peste față. Victima este lovită cu putere și de restul fetelor. Apoi, fata e trântită la pământ, târâtă și scuipată de mai multe ori.

La un moment dat, este pusă să stea în genunchi, iar celelalte fete o trag de păr, o lovesc, folosind un limbaj ce nu poate fi reprodus.

În tot acest timp, un băiat filmează bătaia și se amuză de suferința fetei.

Mai mult, cel care filmează își exprimă uluirea că fata nu plânge, în ciuda loviturilor primite.

Ce spun autoritățile

„O leșinăm, lasă-mă să am și eu sclavă”, țipă una dintre agresoare în timp ce continuă să o pălmuiască pe adolescentă.

Deși, la un moment dat, fata nu se poate ridica, agresoarele continuă să o lovească cu picioarele. După ce filmarea a fost făcută publică – a apărut prima oară pe pagina de Facebook Stop Bully România -, polițiștii din Gorj au anunțat că le-au identificat pe agresoare.

„Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 și 14, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violență asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Două dintre cele trei tinere care ar fi exercitat acte de violență au fost aduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind însoțite de către părinți, în vederea audierii”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.

Pe numele agresoarelor a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, potrivit dcnews.ro .

author avatar
Eli Dan Davidescu
664 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu retin adulti care se macelaresc si mai dau si in politisti dar retin un minor de 14 ani pentru lovire.
    Un control judiciar o responsabiliza mai.mult.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger