AcasăNewsMomente incredibile traite de Radu Mazare in arest: "Cel mai mult m-a...

Momente incredibile traite de Radu Mazare in arest: „Cel mai mult m-a chinuit Rusanu. Sforaia non-stop!”

Acuzat de luare de mita, de catre procurorii DNA, Radu Mazare, primarul Constantei, a fost eliberat, miercuri seara, din arestul Politiei Capitalei, judecatorii fiind de parere ca poate fi judecat in stare de libertate, sub control judiciar.

Tinut pentru 24 de ore in arestul Politiei Capitalei, Radu Mazare a povestit momentele incredibile prin care a trecut in scurta perioada in care s-a aflat dupa gratii.

Primarul Constantei a recunoscut ca nu s-a simtit confortabil in momentul in care s-a vazut pus in situatia de a imparti o camera de cativa metri patrati cu alte opt persoane, dar a precizat ca „un barbat adevarat se descurca oricand”.

La momentul in care a fost eliberat, Radu Mazare nu a parut foarte afectat. Ba chiar a avut puterea sa glumeasca sustinand ca „cel mai mult m-a chinuit Rusanu (n.r. – Dan Radu Rusanu, presedintele ASAF, arestat preventiv pentru comiterea mai multor infractiuni). Sforaia non-stop! Dimineata chiar m-am dus si i-am spus ca m-a omorat. A sforait de m-a indoit”.

Radu Mazare a fost eliberat sub control judiciar, astfel ca nu poate parasi tara. In aceste conditii, primarul Constantei va trebui sa-si anuleze vacanta pe care urma sa o petreaca in Madagascar, in compania familiei.

Mazare a avut puterea sa glumeasca si pe aceasta tema sustinand ca „mai bine ca nu pot pleca. Sunt sigur ca se gaseau unii pe acolo care sa-mi ia beregata”. Evident, Mazare a facut trimitere la un anunt pe care il facuse in urma cu cateva zile. Primarul Constantei avea informatii conform carora urma sa aiba loc un atentat la viata lui in Madagascar, atentat pus la cale de afaceristi nemultumiti de deciziile pe care le-a luat edilul in legatura cu activitatea din Portul Constanta.

author avatar
Cristi Ionita
630 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger