AcasăNewsMomente groaznice! Vezi declaratia zguduitoare a unei asistente, de la locul prabusirii...

Momente groaznice! Vezi declaratia zguduitoare a unei asistente, de la locul prabusirii elicopterului (VIDEO)

Asistenta medicala care a ajuns prima la locul accidentului aviatic, la Bacau, joi, pentru a acorda ajutor pilotilor, a marturisit ca a trait momente groaznice.

Femeia a privit neputincioasa cele doua cadavre in flacari. Asistenta prezenta la locul prabusirii elicopterului, din judetul Buzau, a ramas marcata de clipele ingrozitoare traite acolo.

„Este greu de descris in cuvinte ce s-a vazut si ce s-a simtit, mirosul care era acolo, cele doua cadavre care ardeau, urmele de sange. Cel putin un cadavru pentru care nu am mai putut face nimic, mai ca nu se mai observa. Este destul de greu, dar noi suntem aici pentru a ajuta, pentru a face tot ce putem pentru viata unui om oricat de grav este. Ne gandim ca poate acolo inauntru mai este cineva care poate fi salvat „, a declarat o asistenta, pentru rtv.

In accidentul aviatic de joi dupa-amiaza, din localitatea Beresti-Bistrita din judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, dupa ce, la impactul cu solul, elicopterul a luat foc.

Elicopterul, Puma SOCAT, care apartine Fortelor Aeriene Romane, s-a parbusit in timpul executarii unui zbor in formatie. La bordul avionului se aflau cinci militari, doi dintre acestia pierzandu-si viata.

MApN a anuntat ca cei doi militari care si-au pierdut viata sunt maistrul militar cls. a III-a Laurentiu Chiru, in varsta de 33 de ani, care era mecanic de bord, si plutonierul Vasile Manolache, in varsta de 37 de ani, care era casatorit si avea un copil.

 

author avatar
Alina Costache
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger