AcasăNewsMomente grele pentru apropiati. Sicriul lui Gyuri Pascu, depus la capela

Momente grele pentru apropiati. Sicriul lui Gyuri Pascu, depus la capela

La o zi de cand Ioan Gyuri Pascu a parasit fulgerator aceasta lume, familia si apropiatii se pregatesc de marea despartire, de ziua in care actorul si muzicianul va fi condus pe ultimul sau drum pe pamant.

Pana la momentul la care vor ajunge sa spuna pentru totdeauana „Adio”, colegii si cei care l-au admirat pe Gyuri Pascu ca actor, muzician si scriitor pot veni sa ii aduca un ultim omagiu. In urma cu doar cateva zeci de minute, sicriul in care odihneste trupul fara suflare al fostului umorist al grupului Divertis a fost adus la capela Cimitirului Bellu Ortodox, din Capitala. Familia a ales sa faca acest lucru pentru ca toti cei care vor sa vina pentru a-si lua ramas bun de la artist sa o poata face, pana miercuri la ora 13, din cate a anuntat fosta sotie a lui Gyuri Pascu, intr-un scurt mesaj pe Facebook.

Din cate se pare, Pascu urmeaza sa fie inmormantat in afara Bucurestiului. Nascut in judetul Sibiu, in urma cu 55 de ani, Ioan Gyuri Pascu ales sa se dedice actoriei, dar si muzicii. A avut har, astfel ca in ambele domenii a reusit sa-si faca apreciat numele in ochii (si urechile) publicului. Din pacate, a murit subit, raspus de un infarct. In urma sa raman, pentru marele public, secvente din cadrul episoadelor marca Divertis, cantecele sale. Dar o mare durere in sufletul unicului sau copil, Iarina, si regrete in randul colegilor de breasla.

sursa foto: Facebook/Daniela Maria Marin

author avatar
Cristina Stefan
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger