AcasăNewsMomente dramatice la metrou, in Capitala: Femeie in stare grava dupa ce...

Momente dramatice la metrou, in Capitala: Femeie in stare grava dupa ce a cazut pe sine

O femeie a cazut pe linia de metrou, chiar in timp ce o garnitura intra in statia Constantin Brancoveanu, in zona Berceni din Capitala. Victima a fost transportata de urgenta la spital, fiind in stare grava.

Clipe de groaza pentru oamenii aflati, sambata dimineata, in statia Constantin Brancoveanu, din sectorul 4 al Capitalei. Un cumplit accidentul s-a produs chiar sub ochii lor. O femeie in varsta de 67 de ani a ajuns de pe peron direct sub rama metroului. Au fost chemate echipaje de prim-ajutor, iar specialistii in descarcerare au reusit sa o scoata pe femeie, potrivit b1.ro. Au dus-o de urgenta la spital, medicii luptandu-se sa o salveze.

Deocamdata nu sunt cunoscute motivele pentru care batrana a ajuns in fata metroului. Se iau in calcul mai multe variante – atat o cadere accidentala, cat si ipoteze ca victima ar fi incercat sa-si puna capat zilelor. Circulatia garniturilor pe magistrala ce face legatura intre zonele Berceni si Pipera a fost intrerupta zeci de minute, pana ce echipajele de urgenta au reusit sa elibereze femeia incarcerata. la acest moment, metrourile circula in zona fara probleme.

197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger