AcasăNewsMomente dificile pentru Gigi Becali! Mesajul primit de la un interlop e...

Momente dificile pentru Gigi Becali! Mesajul primit de la un interlop e clar: „Cine se pune cu mine, termina rau!”

Afaceristul Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, trece prin momente extrem de dificile la Penitenciarul Poarta Alba.

Interlopul Ilie Alexandru, zis Sandu Geamanu, i-a pus gand rau, iar Gigi Becali a ajuns sa se teama pentru viata lui, in ciuda posibilitatilor financiare pe care le are si a faimei de care se bucura in randul puscariasilor.

Conflictul dintre Sandu Geamanu si Gigi Becali este unul mai vechi, locotenentii interlopului fiind cei care i-au furat masina afaceristului in urma cu cativa ani. Cei doi s-au intalnit deja dupa gratii, iar cancan.ro anunta ca Sandu Geamanu l-a scuipat pe Gigi Becali, in incercarea de a-l provoca pe acesta.

Sandu Geamanu este unul dintre cei mai cunoscuti si cei mai temuti interlopi din Romania

Zilele trecute, interlopul i-a transmis un mesaj clar lui Gigi Becali. „Nu inteleg de ce se plange de conditiile din puscarie. Un barbat adevarat rezista in orice conditii. Eu, daca as fi avut condamnarea lui Becali, nu as fi avut niciun stres. Patru ani sunt un nimic. Oricum el plateste acum pentru ca s-a pus cu mine. Si trebuie sa tina minte ca cine se pune cu mine, termina rau” a fost mesajul razboinic transmis de Sandu Geamanu.

Condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru omor, interlopul are un palmares incredibil de infractiuni comise, lui cazandu-i victima inclusiv o fetita de doi ani si jumatate care a fost lovita cu o bata in cap.

author avatar
Cristi Ionita
1.188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger