AcasăNewsMomente decisive pentru Michael Schumacher, fostul campion mondial de Formula 1

Momente decisive pentru Michael Schumacher, fostul campion mondial de Formula 1

(foto: bettor.com)

Aflat in coma indusa de aproximativ o luna, germanul Michael Schumacher, fostul campion mondial de Formula 1, urmeaza sa fie readus la viata de medicii francezi de la clinica din Grenoble.

(foto: bettor.com)

Neamtul s-a lovit la cap pe o partie de schi din Alpii francezi, pe 29 decembrie, a fost transportat de urgenta la clinica din Grenoble, iar doctorii i-au indus atunci o stare de coma pentru a-l putea opera, Schumacher fiind supus la trei interventii chirurgicale pe creier.

Dupa aproximativ o luna, starea lui Schumacher ramane critica, dar stabila, iar medicii vor sa-l scoata din starea de coma, pentru ca exista riscul ca medicamentele administrate sa-i afecteze alte organe.

Totusi, procesul de readucere la viata este extrem de delicat. Totul va incepe cu o serie de teste prin intermediul carora medicii vor sa vada daca pot stabili contact vizual cu pilotul german si daca acesta va putea vorbi.

Conform ziare.com, medicii francezi sunt constienti de faptul ca Schumacher va fi extrem de panicat, astfel ca in perioada in care vor efectua testele respective vor fi insotiti de rudele lui Schumacher pentru ca fostul campion mondial de Formula 1 sa fie mai linistit.

In cazul in care testele dau rezultatele scontate, Schumacher va fi scos complet din coma indusa.

author avatar
Cristi Ionita
419 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger