AcasăNewsMomente de spaimă în rândul pasagerilor unui tren Regio, după izbucnirea unui...

Momente de spaimă în rândul pasagerilor unui tren Regio, după izbucnirea unui incendiu la un vagon/Ce s-a aflat de la ISU

sursa foto: telem.ro

S-a sunat mobilizarea în rândul salvatorilor de la ISU Iași, după ce s-a anunțat producerea unui incident la un tren Regio ce circula pe ruta Iaşi – Tecuci. La fața locului au intervenit pompierii, cu autospeciale cu apă și spumă.

Din primele informații, doi oameni au suferit atacuri de panică.

Un incendiu a izbucnit, luni, la compartimentul motor al trenului Regio 6314, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, potrivit Agerpres.

„La ora 13,08, Dispeceratul Integrat ISU – SMURD – SAJ Iaşi a fost anunţat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un vagon la Trenul Regio 6314, Iaşi – Tecuci. La locul solicitării au fost direcţionate două autospeciale de intervenţie şi stingere cu apă şi spumă şi un echipaj pentru transportul victimelor multiple”, a informat sursa citată.

Două persoane cu atac de panică

Până să ajungă forțele de intervenție la fața locului, pasagerii au coborât din vagoane. Potrivit sursei citate, aproximativ 100 de persoane s-au autoevacuat.

Două persoane cu atac de panică au fost asistate medical, dar nu au fost transportate la spital.

„În jurul orei 13,50 a sosit garnitura de tren care a preluat pasagerii până la destinaţie”, a mai anunțat ISU.

Incendiul s-a manifestat la compartimentul motor, iar o posibilă cauză de producere a acestuia a fost efectul termic al curentului electric – a mai menționat sursa citată.

author avatar
Andrei Coman
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger