AcasăNewsMomente de panică pe aeroportul din Suceava. Pasagerii au leșinat în avionul...

Momente de panică pe aeroportul din Suceava. Pasagerii au leșinat în avionul blocat pe pistă

Wizz Air avion

Au fost momente de panică pe aeroportul din Suceava. Doi pasageri au leșinat după ce au stat într-un avion Wizz Air, blocat pe pistă.

Aeronava ce trebuia să plece spre Luton , un oraș din Anglia, avea probleme tehnice, iar pasagerii au fost ținuți o oră fără aer condiționat.

Pasagerii, blocați în avion fără aer condiționat

Mai mulți pasageri s-au plâns de rele tratamente după ce au fost nevoiți să aștepte într-o aeronavă care urma să plece spre Luton de pe aeroportul din Suceava. Oamenii au fost obligați să îndure temperaturi înalte, dar, spun ei, și comportamentul neadecvat din partea angajaților.

Pasagerii au mai povestit că personalul aeronavei a deschis ușile abia după ce o persoană a leșinat din cauza căldurii. Pasagerul a primit îngrijiri de la un alt călător care avea pregătire medicală.

Doi pasageri au leșinat de cald

La scurt timp, o altă femeie a leșinat iar martorii povestesc că a durat mult timp până când a primit îngrijiri medicale pentru că ușile erau închise și salvatorii nu aveau pe unde să intre.

„Nebunie totala. Ne-am imbarcat pentru cursa Suceava -Luton. Aeronava fara aer conditionat, au inchis usile si am facut sauna la propriu. Oameni au lesinat de caldura. Aeronava de la Wizz avea probleme la un motor. Am coborât si ne-au tinut câteva ore in aeroport in zona neutra, după care am fost scosi in afara aeroportului. Trebuie sa asteptam reprogramare pentru alt zbor.Nu stim când va fi asta”, a povestit un pasager, potrivit stirisuceava.net.

După ore în şir de aşteptate, pasagerilor li s-a transmis că zborul a fost reprogramat pentru duminică, la ora 2:00.

author avatar
Andreea Vlad
567 afisari

4 COMENTARII

  1. Ai nauzi ai nu am aer….undie sunt chilotii ca nu sunt chilotii….Di sie nu ai grija di chiloti curva drieacului si esti….Ptiuu proasta iesti tuu proasto nici nu stii sie sunt aia chilotii?Cum nu stiu fa curvo cari ti dazbrasi cu toti pan toaletili astia si pierzi chilotii di proasta shi esti curvo…Fa proasta proastelor…chilotii sunt aseia cari chiloteaza avioaniliii…nu sunt chilotiii di aia n-avem aer…undi sunt chilotii…ajutooor

    • pilotu e ca prezidentu:
      cica capitanu pe furtuna tot dupa Steaua Polara se uita
      (ca sa-i scape din furtuna;asta a spus-o un f.f.,f.mare scriitor,
      cred ca a luat si Nobel pt. literatura….).

  2. Va dati seama ce au indurat bietii oamani??? Sa-i tii o ora fara aer conditionat, este crima impotriva umanitatii! Mai ales ca au si platit pe biletul de avion circa 7 euro!!! Ai dracu de tzaranoi redusi mintal, sclavi prin straini, sunt rupti in cwr dar plini de basini.

  3. Bai romanasilor, daca mergeti cu firme din astea care au pret de bilet de 10 iepuroi, cum credeti ca va trateaza ordinarii aia ? Ca pe ultimii sclaveti, exact asa 🙂 S-a cam temrinat si cu cursele aeriene, de acum numai aia sunt in siguranta cat de cat care dau o groaza de bani, adica numai bogatanii, restul mergeti la risc 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger