AcasăNewsMomente de GROAZA: S-a ales cu 285 de copci dupa ce a...

Momente de GROAZA: S-a ales cu 285 de copci dupa ce a vrut sa sarute un rechin! (VIDEO)

Un cunoscut instructor de scufundari din Florida si-a dorit sa le demonstreze turistilor ca rechinul-doica este absolut inofensiv si chiar  il poate saruta fara sa pateasca nimic, insa s-a trezit muscat de buza. Din fericire, barbatul a scapat cu viata, dar s-a ales cu 285 de copci.

„Rechinul a crezut ca-i dau o bucata de peste si de aceea a actionat conform instinctului”, a precizat scafandrul, Dave Marcel, citat de dailymail.co.uk.

Greseala facuta de barbat a fost aceea de a intoarce rechinul invers – care in mod normal nu este o specie agresiva, si care iubeste sa fie mangaiat – astfel incat pestele nu a mai putut vedea nimic si imediat ce a dat sa-l pupe, instructorul s-a trezit muscat cu cei aproximativ 500 de dinti ascutiti. Dupa ce a realizat ca nu era hrana pentru el, rechinul-doica l-a si eliberat pe barbat.

Marcel voia sa le demonstreze turistilor cat de prietenoasa este aceasta specie, iar dupa ce ar fi pupat pestele voia sa indemne oamenii sa faca acelasi lucru. Pana la urma lectia a servit macar de exemplu „cum sa NU saruti un rechin-doica”.

„Mi-a dat imediat drumul la buze, dupa ce m-a muscat. Cred ca si-a spus ca nu sunt pe gustul lui”, a mai spus Marcel, care a povestit ca a simtit ca si cand i-ar fi explodat o petarda in gura, dar nu este deloc suparat pe rechin si la cateva zile de la incident s-a scufundat din nou.

[youtube]S4QwXJMjazY[/youtube]

author avatar
Alina Costache
487 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger