AcasăNewsMomente de groază pentru o mamă, în Deva! Un tânăr a încercat...

Momente de groază pentru o mamă, în Deva! Un tânăr a încercat să-i smulgă copilul din brațe

(sursa foto: Facebook/Politia Română)

Au fost momente de panică, marți, pentru o tânără mamă și copilașul ei. Un incident greu de imaginat a avut loc în zona unei piețe din Deva. Un tânăr ar fi încercat pur și simplu să-i smulgă femeii copilul din brațe. E important de menționat faptul că martorii la întreaga scenă au intervenit în ajutorul mamei și a micuțului, imobilizându-l pe bărbat până când la fața locului au ajuns oamenii legii.

Incidentul a avut loc în zona Piața Arras, din Deva. Bărbatul – în vârstă de 29 de ani – ar fi încercat să ia copilul din brațele mamei sale ziua în amiaza mare. Din primele informații, tânărul, care s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive, s-a apropiat de tânăra mamă, o femeie în vârstă de 24 de ani, şi a încercat să îi smulgă copilul din braţe, potrivit antena3.ro.

Copilașul – de doi ani și jumătate – nu a fost rănit. Cel mai probabil, însă, s-a speriat de întreaga situație. În ajutorul femeii au sărit mai mulți trecători, care au reușit să-l prindă și să-l țină pe bărbat până când în zonă a ajuns un echipaj al oamenilor legii.

Se pare că bărbatul ar fi spus că i s-ar fi părut că este copilul său. Un lucru e cert – din câte au anunțat polițiștii, bărbatul a fost dus la o unitate medicală, unde urmează să fie evaluat psihiatric.

Primele detalii de la IPJ

În cazul de față, reprezentanții IPJ Hunedoara au făcut câteva precizări. Așa s-a aflat că apelul la 112 a venit cu puține minute după ora 13. Sesizarea a făcut ca, în cel mai scurt timp posibil, la locul incidentului să ajungă polițiștii. Care au intervenit pentru imobilizarea tânărului.

„Astăzi, în jurul orei 13:10, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul serviciului apel de urgență 112 cu privire la faptul că, în zona Piața Arras, din Deva, un tânăr, fără motiv, ar fi încercat să smulgă un minor din brațele mamei sale.

Minorul nu a suferit vătămări corporale, iar tânărul a fost reținut de trecători până la sosirea polițiștilor, care s-au deplasat, în cel mai scurt timp, la locul faptei.
La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică Deva, care l-a imobilizat pe tânăr și l-a condus la o unitate medicală în vederea evaluării psihiatrice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale care se impun”, se precizează într-o informare a IPJ Hunedoara.

author avatar
Andrei Coman
369 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger