AcasăNewsMomente de groază pe Autostrada Soarelui! Autoritățile, în alertă! Un bărbat amenință...

Momente de groază pe Autostrada Soarelui! Autoritățile, în alertă! Un bărbat amenință că se aruncă de pe un pod

Un incident cu totul șocant a pus în alertă autoritățile, care intervin și încearcă să detensioneze situația. Din primele informații, un bărbat amenință că se aruncă în gol de pe un pod.

Un bărbat amenință că se aruncă în gol de pe un pod, chiar pe drumul ce leagă capitala de malul mării, potrivit stiripesurse.ro.

Momentan sunt puține date despre acest caz. Ce s-a mai aflat e faptul că incidentul cutremurător – și intrat în atenția autorităților – are loc la kilometrul 130 al Autostrăzii Soarelui (A2), pe sensul de mers spre București. Autostrada Soarelui este blocată la această oră.

Deja la fața locului au ajuns mai multe echipaje – atât ambulanțe, cât și forțe de ordine. Cel mai probabil, salvatorii vor încerca, în perioada imediat următoare, să-l convingă pe bărbat să nu comită vreun gest necugetat. Nu se știe încă nici cine e persoana respectivă și nici care ar putea fi motivul pentru care s-a ajuns la această situație. Se speră că omul va colabora cu autoritățile și că situația se va încheia cu bine.

author avatar
Andrei Coman
252 afisari

3 COMENTARII

  1. Daca s-a urcat acolo si este hotarat sa sara atunci sa o faca si gata. Oprim circulatia 20 de minute, sare, facem curatenie si continuam drumul.

  2. Așa, și? De ce sa amenințe că se aruncă? Daca amenință înseamnă că nu vrea sa o facă, vrea doar sa obțină ce își dorește. E un șantajist. Cine e hotărât nu cheamă autoritățile că să îl salveze. Parcă e într-un film f prost american când un imbecil de actor sta cu. Arma îndreptată spre cel pe care vrea să-l găurească, dar așteaptă să vina salvatorii. Când vrei sa faci ceva nu mai stai la taclale.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger