AcasăNewsMomente de coșmar pentru o gimnastă din România. Mama sportivei, detalii ȘOC:...

Momente de coșmar pentru o gimnastă din România. Mama sportivei, detalii ȘOC: „A tras cu carabina în geamuri/Dacă eram în picioare, ne omora”

(sursa foto: monitorfg.ro)

Un caz absolut șocant, care ar fi putut duce la o tragedie, a avut loc în România! Nimeni nu și-ar fi imaginat că se poate ajunge la așa ceva!

Au fost momente de groază pentru o tânără sportivă pasionată de gimnastică aerobică. Totul, după ce un tânăr a tras cu o armă în direcția casei în care fata locuiește cu familia ei.

Mama tinerei a dat detalii șocante despre coșmarul din care abia dacă-și pot reveni, deși a trecut ceva vreme de când s-a întâmplat totul.

S-a întâmplat luna trecută

(sursa foto: digisport.ro)

E vorba despre clipele de spaimă cumplită prin care au trecut Mirela Frâncu, o sportivă de 18 ani, medaliată cu argint la Mondialele de Gimnastică Aerobică, și mama ei.

Incidentul înspăimântător a avut loc în urmă cu aproape o lună, în dimineața zilei de 24 septembrie 2022, în localitatea Comăna de Sus (județul Brașov), însă abia recent a ajuns să fie cunoscut public.

Se pare că tânărul acuzat că a tras cu o armă înspre locuința gimnastei ar fi îndrăgostit de fată, dar aceasta nu ar fi vrut să aibă o relație cu el. Potrivit monitorfg.ro, agresorul a fost arestat în primă fază pentru 30 de zile, însă în prezent se află în arest la domiciliu.

Mama sportivei: Gloanțele au ricoșat în tavan

Când a văzut că agresorul e liber, mama tinerei sportive a povestit, pentru publicația locală Monitorul de Făgăraș, prin ce clipe de coșmar au trecut în urmă cu aproximativ o lună de zile. Femeia spune că la ora la care s-a produs incidentul dormea în aceeași cameră cu fiica sa, Mirela. Și că gloanțele ar fi ricoșat în tavan și bucăți din ele au ajuns nu doar în pat, ci și în restul camerei.

,,Am trecut prin momente cumplite, nici acum nu ne-am revenit. Ne-am trezit sub gloanțe. Era în jur de ora 5.00 în dimineața de 24 septembrie. Dormeam la acea oră, în cameră cu Mirela. A tras cu carabina în geamuri. Gloanțele au ricoșat în tavan, din care s-au prăvălit bucăți de tencuială peste Mirela în pat. Noroc că eram în pat întrucât dacă eram în picioare ne secera, ne omora. Avem geamurile cu 3 sticle și au oprit gloanțele că altfel ajungeau și la vecini prin oalele cu mâncare. Bucăți din gloanțe au căzut prin pat și prin cameră, lângă fetiță“ a declarat Maria Frâncu, pentru publicația citată.

„Au adunat gloanțele de prin casă”

Din câte reiese din spusele mamei gimnastei, supărarea tânărului ar fi apărut după ce acesta ar fi vrut să continue relația de pretenie cu sportiva, doar că Mirela n-ar fi vrut. Femeia mai povestește că după incidentul armat, a sunat la numărul unic de urgență, 112, pentru a cere ajutor, iar poliția a făcut cercetări.

,,Au vorbit puțin timp, dar fetița mea i-a spus că nu pot fi prieteni din cauza comportamentului lui neadecvat. Dar n-a renunțat. L-a blocat peste tot. În acea noapte, după ce a venit din club, a luat carabina pe care o are și a venit la casa noastră și a tras în geamuri. Am sunat la 112 și am cerut ajutor. Polițiștii au cercetat cazul și l-au arestat. Au adunat gloanțele de prin casă. Și acum am găsit bucăți din acele gloanțe într-un dulap. A zis că a vrut să o intimideze pe Mirela“, a mai susținut Maria Frâncu, mama sportivei.

author avatar
Andrei Coman
594 afisari

3 COMENTARII

  1. Degeaba ii retin politistii daca procurorii le dau drumul…direct in baia cu spuma de acasa!
    Cand va trage idiotul cu….arma !…in persoane poate va fi cercetat si porcurorul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger