AcasăNewsMomente de coșmar la o grădiniță din Fetești. Ce le face educatoarea...

Momente de coșmar la o grădiniță din Fetești. Ce le face educatoarea copiilor! Părinții sunt revoltați – Atenție, imagini VIDEO dure!

O educatoare de la una dintre grădinițele din localitatea Fetești s-a lăudat pe grupul de WhatsApp al clasei cum procedează pentru a menține disciplina în clasă. Însă postarea nu a avut efectul scontat de educatoare, ba, mai mult, ea și-a „câștigat” un val de critici din partea părinților indignați.

Educatoarea s-a filmat în timp ce a pălmuit un copil fără ca acesta să fi făcut nimic rău. Postarea a fost chiar însoțită de un mesaj inexplicabil: „Aştept laude şi idei de viitor”.

Educatoarea bătăușă s-a dat singură de gol

Femeia a vrut astfel să se laude în faţa tuturor părinţilor cât de exigentă este ea cu micuţii.

Odată ajunse pe Internet, mii de părinți au fost șocați de modul în care bătăușa înțelegă dă fie educator.

Femeia i-a filmat pe copii în timpul unei ore în care micuţii învaţă să folosească cuţitul de plastic pentru a-şi tăia fructele. La un moment dat, educatoarea ajunge în dreptul unui copil pe care l-a furat somnul şi îl plesneşte cu dosul palmei. După „bravura„ sa, educatoarea plimbă cameta telefonului rpin toată clasa ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

La asemenea ispravă, părinţii au avut un şoc când au văzut imaginile şi au început să-şi întrebe copiii acasă despre cele întâmplate.

Așa s-a aflat că educatoarea nu era la prima ieşire de acest fel, ea obişnuind să ţipe şi să fie violentă cu micuţii.

„Eu m-am autosesizat după ce am văzut minunatul filmuleţ şi cum stau copiii precum soldaţii lui Kim Jong-Un şi am început să fac ceva. Trebuie să fac ceva!”, povesteşte revoltată mama unei fetiţe din clasa unde a avut loc incidentul.

„Chiar educatoarea a pus filmuleţele, după care a scris că aşteaptă laude şi idei pentru viitor. Mămica băiatului lovit a sunat-o pe educatoare, a avut loc un schimb de replici. Doamna educatoare m-a sunat şi pe mine, pentru că am reacţionat şi eu după ce am văzut imaginile, iar ea mi-a spus că ceea ce văd nu este ok, că de fapt copilul plângea fără motiv.”, a declarat, mama revoltată.

Reacția părinților revoltați

Părinţii băiatului lovit au mers la Poliţie, unde au arătat imaginile şi au depus o plângere împotriva educatoarei.

De asemenea, ceilalți părinți spun că nu mai vor sa-și lase copiii pe mâna unei astfel de educatoare și au solicitat conducerii instituției să o dea afară.

Imaginile au fost distribuie de sute de ori pe Facebook şi mii de oameni le-au comentat. Între timp, educatoarea şi-a închis contul de pe reţeaua de socializare, după ce a primit nenumărate ameninţări din partea oamenilor.

author avatar
Eli Dan Davidescu
340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger