AcasăNewsMomente de coșmar la concertul din S1/Se acuză incompetența primarului Clotilde Armand:...

Momente de coșmar la concertul din S1/Se acuză incompetența primarului Clotilde Armand: „Trebuie să mai moară cineva?”

Momente de coșmar la concertul din S1/Se acuză incompetența primarului Clotilde Armand: „Trebuie să mai moară cineva?” (sursa foto. zin.ro)

Continuă să apară ecouri ale momentelor de groază prin care au trecut tinerii care s-au aflat, în recentul week-end, la un concert într-un club din sectorul 1. Mulți și-au adus aminte de nenorocirea de la Colectiv. În timp ce poliția face o anchetă, unul dintre tinerii aflați în club o arată cu degetul pe primărița sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de incompetență.

Cei care o susțin pe Clotilde cât timp îi mai tolerează incompetența. Trebuie să mai moară cineva? Clubul este în curtea unui liceu din sectorul 1. A dispărut paza de pe timpul nopții.

Au fost 1000 de persoane, nu ce spun ăștia că au fost 300. Au fost persoane călcate în picioare, lumea și-a pierdut adidașii pentru că se călcau în picioare”, a scris pe Facebook Cristian Gabriel, care s-a aflat în club, potrivit zin.ro.

„La eveniment erau cam toți copii. Nu i-a controlat nimeni de nimic”

Și nu sunt singurele acuze venite din partea acestei persoane. „O fată a fost călcată în picioare de lume și a ajuns la spital dar nu a murit. Din ce am înțeles ăla a dat cu spray lacrimogen pentru că începuse să se bată cu bodyguarzii pentru că nu îl lăsau pe scenă lângă artist. S-a panicat toată lumea. 9 persoane au ajuns la spital. La eveniment erau cam toți copii. Nu i-a controlat nimeni de nimic, doar i-au pus să își scoată ce aveau în buzunare și ce aveau în geantă”, a mai scris Cristian Gabriel.

Distracția a sute de tineri aflați în incintă s-a transformat rapid într-un coșmar, după ce o persoană a folosit un spray iritant. A fost momentul care a declanșat panica, iar cei din interior s-au călcat în picioare, în încercarea de a părăsi cât mai repede clubul amenajat la Liceul Dimitrie Paciurea, din curtea fondului plastic din sectorul 1. Singura uşă a clubului a fost insuficientă pentru numărul mare de tineri care au încercat să iasă din club, titreză aceeași sursă.

Mulți tineri au rămas fără încălţăminte şi haine, iar nouă dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

author avatar
Andrei Coman
359 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger