AcasăNewsMomente cumplite pentru Oana Lis. Vedeta, implicata intr-un accident de circulatie!

Momente cumplite pentru Oana Lis. Vedeta, implicata intr-un accident de circulatie!

Familia Lis trece prin momente cumplite, dupa ce atat Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, cat si Oana Lis, sotia acestuia, au fost anuntati ca sunt suspecti de boli teribile.

Daca despre problemele lui Viorel Lis s-a tot vorbit, Oana Lis a intrat de curand pe mana medicilor dermatologi si este suspecta de „Zona Zoster”. Concret, cancan.ro anunta ca Oana Lis s-a trezit plina de bube si pete rosii pe corp, a avut febra si dureri la nivelul pielii, iar medicii i-au recomandat un tratament medicamentos si controale mai dese.

Vedeta de televiziune pune posibila imbolnavire pe stresul acumulat in ultima perioada si supararile care i-au scazut mult imunitate. Cert este ca joi, cand iesea de la unul dintre controalele efectuate la medicul dermatolog, Oana Lis a fost aproape sa fie calcata de o masina. Vedeta a anuntat, pe un celebru site de socializare, ca impactul a fost unul minor si a avut doar mici probleme la un picior.

Oana a recunoscut ca incidentul s-a produs „pentru ca mai nou sunt cu capul in nori”, dar sustine ca „dupa accident ma simt ca si cum as avea o noua sansa la viata”.

author avatar
Cristi Ionita
885 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger