AcasăNewsMoldovenii erau sa ramana fara Dodon

Moldovenii erau sa ramana fara Dodon

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, dar si doi membri ai familiei sale, au ajuns ieri  la spital dupa ce au fost implicati intr-un accident rutier in apropiere de orasul Straseni. Coloana prezidentiala se deplasa pe ruta Chisinau-Ungheni.

Pe pagina Serviciului de Protectie si Paza de Stat (SPPS) al Republicii Moldova a fost postat un material video care surprinde momentul in care un camion, apartinand unei firme avicole, intra pe contrasens, lovit din spate, si percuteaza masina in care s-ar fi aflat presedintele moldovean.  ”In unul din automobilele implicate in accidentul rutier produs astazi (ieri) se aflau presedintele Igor Dodon, mama domniei sale si unul din feciori”, informeaza SPPS. ”Persoanele implicate in accident au suferit leziuni usoare si starea lor de sanatate este satisfacatoare. Coloana prezinentiala se deplasa pe ruta Chisinau-Ungheni”. Potrivit politiei moldovene, doua masini din coloana prezidentiala, care circulau regulamentar, s-au ciocnit cu un vehicul care a intrat brusc pe contrasens. ”Presedintele si membrii familiei au fost transportati la Spitalul de Urgenta din Chisinau. Starea presedintelui este buna. Dumnealui a fost investigat de catre medici, starea lui este buna. Cu domnul presedinte se mai aflau doi ofiteri SPPS, la toti le-a fost acordat primul ajutor medical. In accident au fost implicate doua masini din partea SPPS. Coloana presedintelui se deplasa regulamentar, iar pe contrasens a iesit un camion si a avut loc ciocnirea cu doua masini ale SPPS”, a declarat seful SPPS, Anatol Golea. Potrivit consilierului prezidential Maxim Lebedinschi, presedintele Igor Dodon nu a avut de suferit si nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

”Presedintele Igor DODON se simte bine, de interventia medicilor nu a avut nevoie”, a scris Lebedinschi pe pagina lui de Facebook. El a mai precizat ca un autoturism, care a incalcat regulamentul circulatiei rutiere, s-a ciocnit in unul dintre automobilele din cortegiul prezidential. Directorul Spitalului de Urgenta din Chisinau, MIhai Ciocanu, a declarat ca Igor Dodon si fiul sau ”au fost examinati atat vizual cat si radiologic si nu s-au stabilit traumatime sau fracturi. Starea lor de sanatate este satisfacatoare si deja au plecat acasa pentru ca nu era necesara internarea”.

 Trimiteti atentatorul si la Bucuresti

”Cu detalii suplimentare voi reveni”, a scris, ieri, Igor Dodon pe pagina sa Facebook. ”Pai si cum de simti, Dodoane, cand o tara intreaga, tara in care chipurile esti presedinte, ar fi vrut sa te duci departe si pentru totdeauna?”, a postat un internaut pe pagina Facebook a lui Dodon.  ”KGB-ul a vrut sa-l execute pe presedintele Dodon, aceleasi tipare ca in cazurile Grigore Vieru si sotii ALdea Teodorovici”, a postat altul. Alta postare: ”Dumnezeu sa va dea sanatate. Daca a fost facuta cu intentie, trimiteti atentatorul la Bucuresti

author avatar
Andrei Coman
227 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger