AcasăNewsMoldovencele platesc 5.000 de euro pentru o nunta cu un roman! Cum...

Moldovencele platesc 5.000 de euro pentru o nunta cu un roman! Cum obtin cetatenie europeana

Se pare ca nu este atat de simplu sa devii cetatean european, daca esti din Republica Moldova. Daca ai cateva mii de euro si gasesti o persoana cu care sa te casatoresti de forma, totul este rezolvat. Chiar daca nu este legal, este o practica din ce in ce mai intalnita la moldovencele de peste Prut.


Un astfel de mariaj, prin intelege tacita, poate costa intre 1.000 si 5.000 de euro, arata RTV.ro. Site-urile matrimoniale din Republica Moldova sunt pline de anunturi postate de barbatii cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani. Ei vor sa se imbogateasca pe spatele tinerelor care vor sa aiba drepturi egale cu toti ceilalti membrii ai Uniunii Europene.

Pana acum, a fost gasit doar un anunt facut de o tanara din Timisoara care oferea un mariaj de scurta durata pentru un barbat, in schimbul sumei de 1.000 de euro. In general, mai mult reprezentantii sexului tare fac astfel de propuneri.

Din pacate, lucrurile nu sunt atat de roz pentru ca moldovenii nu obtin decat un permis de sedere in Romania. Daca vor sa calatoreasca prin Europa, trebuie sa mearga alaturi de sotul sau sotia de cetatenie romana.

Dupa o perioada de cinci ani de zile, cei din Republica Moldova pot obtine cetatenie romana daca demonstreaza ca au stat pe meleagurile noastre. In plus, ei trebuie sa sustina si un examen de cetatenie.

author avatar
Anca Murgoci
6.577 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger