AcasăNewsUPDATE: Moldova, sub nameti. Vezi ce drumuri sunt inchise!

UPDATE: Moldova, sub nameti. Vezi ce drumuri sunt inchise!

(foto: gazetabt.ro)

UPDATE: Duminica dupa-amiaza, din cauza zapezii si a poleiului zece drumuri nationale sunt blocate. Potrivit informatiilor furnizate de Compania Nationala De Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pe DN 17A Dornesti – Balcauti, judetul Suceava,  DN 24 Vaslui – Iasi, DN 24C Santa Mare – Radauti – Prut, Botosani, drumarii incearca sa elibereze partea carosabila. In schimb, pe DN 29 Botosani – Manoleasa – Prut, judetul Botosani, DN 29A Dorohoi – Radauti – Prut, DN 29B Botosani – Dorohoi, DN 29C Cucorani – Bucecea, DN 29D Botosani – Stefanesti, DN 2F  Bacau – Vaslui, DN 29E Stanca, Stefanesti (Botosani) nu se poate circula din cauza viscolului si a cantitatilor mari de zapada de pe sosea.

In zona Moldovei, sapte drumuri nationale sunt inchise si pe alte sapte circulatia este ingreunata din cauza zapezilor si a poleiului. Drumarii au intampinat si ei dificultati din cauza viscolului.

(foto: gazetabt.ro)

Zona Moldovei este paralizata in ceea ce priveste circulatia rutiera, mai multe drumuri fiind blocate din cauza zapezii. Unde nu e de vina zapada sau viscolul, si-a facut aparitia poleiul care le da batai de cap soferilor. Circulatia a fost intrerupta pe DN 17A  (Dornesti – Balcauti), DN 24  (Vaslui – Iasi), DN 24C  (Santa Mare – Radauti Prut), DN 29, DN 29A, DN 29C  (Cucorani – Bucecea) si DN 29D. Incepand cu ora 9.00 traficul rutier a fost oprit, pentru ca drumarii nu aveau cum sa intervina din cauza viscolului, asa ca au fost nevoiti sa astepte pentru a putea actiona cu auto-specialele din dotare.

Circulatia este ingreunata pe drumurile DN 24C  (Popricani – Bivolari), DN 28  (Iasi – Albita), DN 57, DN 57A, DN 59  (Moravita – Punctul de Frontiera), DN 59A  (Jimbolia – Punctul de Frontiera) si pe DN 59C, unde dupa ora 11.00 traficul autovehiculelor cu un tonaj mai mare de 3.5 tone a fost restricitionat.

Nici transportul feroviar nu a scapat de furia zapezii, linia ferata dintre localitatile Gataia si Jamu Mare a fost inchisa din cauza sulurilor mari de omat care s-au format pe linie din cauza viscolului.

author avatar
Andra Nesu
568 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger