AcasăNewsMoldova ne da cu Unirea in cap

Moldova ne da cu Unirea in cap

Tot mai departe de aderarea la Uniunea Europeana, Republica Moldova isi cauta propria identitate. Si pare sa n-o gaseasca, daca ne luam dupa ultimele evenimente de la Chisinau. Bunaoara, Partidul Socialistilor  (PSRM) a distribuit in mediul online (dar nu numai) pliante cu un mesaj clar: „Jandarmul roman nu va fi la noi stapan!”. Cu alte cuvinte, Igor Dodon si ai lui ne dau cu Unirea in cap.

O reactie a venit din partea lui Iurie Leanca, dar parca nici acesta n-a reusit sa convinga prea mult. Din contra, Leanca descrie Romania ca „un stat vecin si prieten”. La dracu’, dar vecini si prieteni ne sunt si bulgarii, iar pe ei nu i-am considerat niciodata frati. „Aceste materiale aduc jignire unei bune parti a cetatenilor Republicii Moldova. Sunt materiale care instiga la ura fata de Romania, care nu este doar un stat vecin, partener si prieten, ci este si membru al Uniunii Europene. Nu pot permite unui politician ca Igor Dodon sa faca astfel de acuzatii jignitoare la adresa Uniunii Europene si a oricarui stat membru”, zice Leanca. O, da, ne-ai linistit cu amenintarea din final. Ce ne-am fi facut daca nu ne luai tu apararea, Iurie? Deh, dragoste cu de-a sila nu se poate, asa ca mai du-te-n… Rusia, moldovene draga!

author avatar
National
460 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cine dracu va chiama la unire,nu avem noi putorile noastre mai trebui si altele,lasa-ti unirea la munca,o sa ajungeti in UE cind o zbura…..Basescu….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger