AcasăNewsMohamad Yassin, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Mohamad Yassin, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Mohamad Yassin, cunoscut drept doctorul teroristului Omar Hayssam si un apropiat al fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta.

Conform procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, Mohamad Yassin este acuzat ca i-a solicitat doua milioane de euro afaceristului Omar Hayssam, asigurandu-l ca poate interveni pe langa oameni influenti pentru a-l scapa pe acesta de problemele pe care le are cu legea.

Va reamintim ca Omar Hayssam a fost gasit vinovat in mai multe dosare, inclusiv in cel al rapirii jurnalistilor romani din 2005, si condamnat la peste 23 de ani de inchisoare.

Mohamad Yassin se afla in stare de arest preventiv, alaturi de el fiind arestat si Tahli Fadel, intermediarul discutiilor dintre Yassin si Hayssam, care este acuzat de complicitate la trafic de influenta.

Dosarul a fost trimis de procurori catre magistratii de la Tribunalul Bucuresti, oamenii legii solicitand mentinerea in stare de arest preventiv a celor doi inculpati, Mohamad Yassin si Tahli Fadel.

author avatar
Cristi Ionita
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger