AcasăNewsModificarile Legilor Justitiei ajung la Comisia de la Venetia. Anuntul PNL

Modificarile Legilor Justitiei ajung la Comisia de la Venetia. Anuntul PNL

Comisia de Monitorizare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) a dat unda verde solicitarii liberalilor cu privire la sesizarea Comisiei de la Venetia in legatura cu modificarile legilor justitiei, propuse de Coalitia de guvernare. Concret, se cere un punct de vedere cu privire la aceste schimbari.

Redam in cele ce urmeaza, integral, mesajul postat joi la pranz, pe pagina oficiala de Facebook a Partidului National Liberal:

„Victorie PNL! Modificarea Legilor Justitiei ajunge la Comisia de la Venetia!

Comisia de Monitorizare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) a aprobat solicitarea PNL de sesizare a Comisiei de la Venetia pentru exprimarea unui punct de vedere cu privire la modificarile Legilor Justitiei propuse de PSD si ALDE

Dupa refuzul sistematic al celor de la PSD si ALDE de a cere opinia expertilor internationali in privinta propunerilor de modificare a legilor Justitiei, PNL a reusit sa obtina acest lucru prin intermediul parlamentarilor sai din cadrul APCE.

PNL a folosit in acest demers o cale extraordinara de sesizare a Comisiei de la Venetia prin intermediul Comisiei de Monitorizare a APCE.

In aceste conditii, CCR va trebui sa tina cont de opinia Comisiei de la Venetia in privinta modificarilor aduse Legilor Justitiei, asa cum a tinut cont si in alte cazuri. Parcursul legilor Justitiei va trebui sa astepte acum punctul de vedere al Comisiei de la Venetia”.

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger