AcasăNewsModificarile fiscale. Dragnea: sunt masuri care aduc numai bine

Modificarile fiscale. Dragnea: sunt masuri care aduc numai bine

In ciuda amplei analize pe care a facut-o, deunazi, primul om in stat, si a nemultumirilor carora le-a dat glas pe tema modificarilor fiscale anuntate de Guvern – care vor fi luate in discutie vineri, intr-o sedinta extraordinara a Executivului, liderul PSD continua sa le sustina cu convingere.

„Nu exista niciun motiv, din punctul meu de vedere, ca masurile fiscale respective sa nu se mai adopte, (…) pentru ca sunt masuri care aduc numai bine. Noi am tot vorbit cu mediul de afaceri, am vorbit cu companii foarte mari, medii si companii mici. Nu sunt bulversate din acest motiv”, a raspuns Dragnea unei nemultumiri exprimate, deunazi, de catre seful statuui, care aducea in discutie o „topaiala fiscala” si faptul ca pachetul de masuri fiscale anuntate de Executiv s-ar transforma intr-o „bulversare fiscala”.

„Ieri, dl presedinte, spun, n-am vazut-o ca o critica, dl presedinte sustine masurile noastre”, a punctat Liviu Dragnea, de la Parlament.

192 afisari

3 COMENTARII

  1. N-ul iubesc pe Dragnea nu iubesc nici PSD-ul dar urasc enorm de mult vechii si noi securisti din SRI ,DNA,si alte servicii secrete ce se pregatesc sa iasa din nou in strada . Lor li se alatura salariatii de la multinationale minati de sefii lor ,care la rindul lor sint minati de frica platii darilor normale la stat caurmare a implementarii noilor masuri fiscale,si li se mai alatura cei dinONG-uri care sug din bucetul tarii. Sper ca guvernul sa nu dea inapoi datorita acestor cozi de topor ,sa scoata cit mai repede noile prevederii ale justitiei si modificarile la codul fiscal aplicindule cit mai urgent,iar pentru cei ce nu respecta legea ,sa ia masuri si sa actioneze asa cum se face oriunde in UE .gicu

    • @gicu TU urasti enorm de mult vechii si noi securisti din SRI ,DNA si alte servicii secrete ce se pregatesc sa iasa din nou in strada CEEA CE NU STII TU ESTE FAPTUL CA ESTI UN SECURIST VERITABIL al unor structuri neidentificate de TINE.
      VAI MAMA LUI DE BOBOR BLACANIC DIN CARE NOI FACEM PARTE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger