AcasăNewsModificarea Codului Penal. Dragnea: "Credeti ca astia ma lasa sa scap?"

Modificarea Codului Penal. Dragnea: „Credeti ca astia ma lasa sa scap?”

In contextul in care in cursul acestei zile la Senat se dezbat si urmeaza sa fie supuse votului modificarile aduse Codului Penal, inclusiv articolului referitor la abuzul in serviciu, Liviu Dragnea a primit mai multe intrebari legat de acest subiect.

„Despre Codul Penal nu mai vreau sa vorbesc (…) indiferent ce am spus, eu sau colegii mei, fiecare a ramas la parerea lui”, considera Liviu Dragnea.

Intrebat cum raspunde acuzatiilor lansate din directia Opozitiei cum ca ar scapa de acuzatii „potrivit noilor formulari”, raspunsul liderului PSD a fost urmatorul: „Lor categoric nu le raspund. Credeti ca astia ma lasa  sa scap?”.

Amintim ca Dragnea a primit, in prima instanta, o condamnate de trei ani si jumatate de inchisoare, cu exacutare, pentur acuzatia de instigare la abuz in serviciu. Decizia apartine Inaltei Curti si a fost luata in dosarul privind celor doua angajari de la Protectia Copilului Teleorman.

204 afisari

1 COMENTARIU

  1. Modificările la CODUL PENAL sunt facute de catre faptuitorii, HOTI, DERBEDEI, GOLANI, ETC pentru a beneficia HOTII, BANDITII, TICALOSII, TRADATORII ,ETC. Desi DREPTUL este consacrat pentru APARAREA VICTIMILOR ele nu sunt consultate si nu participa la elaborarea legilor penale .Dar nu participa nici ELITELE ori SPECIALISTI IN DREPT , DE RENUME . IN ACEASTA SITUATIE in cazul lui DRAGNEA si nu numai acuzatia de ABUZ IN SERVICIU trebuie schimbata in ACTIUNE CRIMINALA, IMPOTRIVA CELOR NEPUTIINCIOSI ORI NEJUTORATI, SAU INTREPRINSA PENTRU SARACIREA POPULATIEI , ORI PENTRU EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger