AcasăNewsModele costume de baie pentru orice silueta

Modele costume de baie pentru orice silueta

In timpul verii, unele dintre cele mai purtate articole vestimentare sunt cu siguranta costumele de baie. De aceea este important sa alegi un model de costum de baie care sa se potriveasca tipului tau de silueta si cu care sa te simti confortabil pe plaja sau la piscina. Unele femei prefera costumele de baie intregi pentru ca acopera mai mult, pe cand altele se orienteaza spre modele costume de baie sexy, in culori vibrante cu care sa atraga toate privirile.

Gama de costume de baie este extrem de variata, in magazinele fizice si in online, de la costume de baie marimi mari la costume de baie cu diferite elemente decorative si materiale premium pentru tinute de plaja cu adevarat deosebite. O sa vedem mai departe cateva tipuri de costume de baie, printre cele mai purtate de femei in intreaga lume, astfel incat sa acoperim orice tip de silueta.

Volanase si aplicatii pentru sani mici

Daca te numeri printre femeile cu sani mici si ai vrea mai mult volum in partea de sus a corpului, alege un model dintre costume de baie a caror sutiene prezinta diferite tipuri de volanase, aplicatii sau imprimeuri interesante. Astfel, vei crea impresia de un bust mai generos, fara prea mari eforturi.

Bikini cu talie inalta pentru o silueta definita

Daca unul dintre complexele tale se refera la zona abdomenului, poti acoperi si aplatiza usor aceasta parte a corpului daca alegi costume de baie cu talie inalta. Poti alege dintre modelele costume de baie marimi mari sau dintre cele cu linia decupata in zona bikinilor, pentru conferirea aspectului unor picioare mai lungi si mai sexy. Bikinii cu talie inalta te ajuta sa iti definesti mai bine talia si intreaga silueta.

Costume de baie intregi in nuante inchise

Daca nu te simti confortabil sa porti un costum de baie din doua piese te poti indrepta spre un costum de baie intreg negru sau orice alta nuanta inchisa. Este solutia salvatoare in cazul in care nu vrei sa atragi foarte mult atentia in zona abdomenului si a coapselor. In functie de silueta ta, poti alege un astfel de costum de baie care sa fie mai decupat in zona sanilor, pentru un decolteu provocator sau fara bretele, pentru un bronz uniform, ideal pentru purtarea de topuri, fara urme inestetice de bronz neuniform.

Talie mai subtire cu imprimeuri laterale

In cazul in care esti in cautare de un model din categoria costume de baie marimi mari, atunci iti recomandam sa alegi un model intr-o singura culoare si cu imprimeuri pe marginile acestuia, astfel incat sa creezi iluzia unui mijloc mai subtire si a unei silueta clepsidra. Vei vedea ca acest timp de imprimeu face o diferenta majora in increderea pe care o ai, atunci cand imbraci un costum de baie.

Silueta mai plina cu ajutorul bulinelor

Daca ai o conformatie atletica si silueta ta urmeaza linii drepte, fara forme care sa iasa in evidenta, poti alege costume de baie cu imprimeuri care sa te ajute sa creezi impresia de mai multa voluptate. Un astfel de truc sunt imprimeurile cu buline, mai ales daca alegi un bikini cu talie inalta.

In prezent avem avantajul de a gasi costume de baie in marime mari in modele cat se poate de atractive, dar si alte tipuri de costume de baie care sa te ajute sa estompezi ceea ce vrei sa ascunzi sau sa scoti in evidenta atuurile fizice de care esti mandra. Alege un costum de baie din materiale de calitate, care sa fie marimea ta potrivita si care sa te fac sa stralucesti de indata ce il porti.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger