AcasăNewsModa care UCIDE tinerii l-a răpus şi pe un tânăr neamţ. Dramă...

Moda care UCIDE tinerii l-a răpus şi pe un tânăr neamţ. Dramă în gara din Arad

O tragedie a avut loc, luni seara, într-o gară din județul Arad. Un tânăr de 21 de ani din Germania a murit, după ce s-a urcat pe vagonul unui tren și s-a electrocutat.

Băiatul, care se afla în vacanță în România, ar fi vrut să își facă un selfie.

Cum s-a întâmplat drama?

Incidentul s-a produs luni, 14 august, în gara din localitatea Ghioroc, judeţul Arad, cu puțin timp înainte de miezul nopții, tânărul venind în România în vacanță.

„La data de 14 august a.c., în jurul orei 23.52, polițiștii Serviciului Județean de Poliţie Transporturi Arad au fost sesizați despre o persoană, posibil electrocutată, în gara Ghioroc.

Cu ocazia cercetării la fața locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 21 de ani, cetățean german”, a transmis IPJ Arad.

Potrivit reprezentanților CFR, citați de Aradon, tensiunea în linia de contact este de 27.000 V.

Cablul sub tensiune creează un câmp electric care poate fi periculos la distanţe mici. Un om care se apropie de cablu, urcându-se pe vagon sau pe locomotivă, devine un fel de paratrăsnet.

Adică, fiind neutru din punct de vedere electric, are loc o străpungere a aerului şi o descărcare electrică, formându-se astfel un arc electric”, avertizează reprezentanții CFR.

author avatar
Andrei Ștefan
397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger