AcasăNewsMobilizare in interiorul PDL: Constituirea Miscarii Populare, gata in luna decembrie!

Mobilizare in interiorul PDL: Constituirea Miscarii Populare, gata in luna decembrie!

PDL a atacat astazi subiectul „Miscarea Populara” in sedinta Biroului Permanent National. Potrivit prim-vicepresedintelui PDL, Sorin Frunzaverde, demersul de constituire a Miscarii Populare va fi incheiat in luna decembrie. Portile miscarii vor fi deschise gruparilor politice, reprezentantilor ai societatii civile, ONG-urilor, gruparilor sindicale, dar si persoanelor fizice.

Prim-vicepresedintele PDL, Sorin Frunzaverde

„Voi propune astazi in BPN sa discutam despre Miscarea Populara, sa hotaram odata inceperea acestui demers politic pe care sa il finalizam la începutul lunii decembrie”, a precizat Frunzaverde înaintea sedintei BPN.

„Nu trebuie sa mai lucram cu basme, ci cu pragmatism”

„Este un sistem pe care a fost construit de exemplu si Partidul Popular European, dar nu numai PPE, in care si persoane fizice care nu doresc sa fie inregimentate intr-un partid politic, grupare politica, pot sa participe, insa in calitate de persoana fizica la o asemenea miscare, cum este cazul acestei miscari populare. Va trebui sa modificam insa legislatia in acest sens, in sensul ca si persoanele fizice sa poata sa faca parte din asemenea grupari, care sa candideze ulterior in alegeri”, a adaugat Frunzăverde.

El a mai spus ca principalul obiectiv al Miscarii Populare ar fi coagularea fortelor de centru-dreapta si deschiderea spre societatea romaneasca.

„Sa vedem care e lista alitilor obiecti ai PDL. Nu trebuie sa mai lucram cu basme, ci cu pragmatism”, a declarat si Teodor Baconschi, inaintea sedintei BPN.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger