AcasăNewsMoartea suspectă a unui fost politician. A decedat după câteva ore de...

Moartea suspectă a unui fost politician. A decedat după câteva ore de la externare

Dragoș Turcitu a murit la doar câteva ore de la externare, fiind testat pozitiv cu noul coronavirus.

Dragoș Turcitu, fost director al Serviciului Judeţean de Pază Olt, a fost testat pozitiv în data de 22 iulie și internat pentru tratament la spital. La câteva zile după internare, lui Dragoș Turcitu i s-a făcut un al doilea test care a ieșit negative, de data aceasta.

Menționăm că Turcitu, în vârstă de 43 de ani, tatăl a două fete, a avut primele simptome cu câteva zile înainte de internare și a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina fiind confirmat cu COVID-19.

Bărbatul a primit pe 1 august rezultatele a două teste, ambele negative, astfel că medicii au decis să-l externeze, dar la doar câteva ore mai târziu, acesta a decedat în condiţii suspecte, aparent nelegate de coronavirus.

Un prieten de-al fostului politician a spus că a vorbit cu acesta cu puțin timp înainte de deces și a spus că Dragoș Turcitu a ieşit de la baie acuzând că resimte dureri în braţul stâng, cel mai probabil suferind un infarct.

Medicii legiști vor stabili cu exactitate care a fost cauza reală a morții lui Dragoș Turcitu.

Cine a fost Dragoș Turcitu

Turcitu fusese membru PNL, însă în 2017 a fost exclus din Biroul Permanent Judeţean, rămânând membru simplu. Înainte de PNL, Dragoș Turcitu a activat în UNPR. El a ocupat timp de mai mulţi ani funcţia de director al Serviciului Judeţean de Pază Olt, iar în prezent era salariat al Administraţiei Bazinale de Apă SHI Argeş-Vedea.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică a emis, în data de 2 august o informare în care anunță că în județul Olt, au fost înregistrate 769 de persoane înfectate cu noul coronavirus, iar 22 de persoane au decedat, potrivit romaniatv.net

author avatar
Eli Dan Davidescu
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger