AcasăNewsMoartea omului de afaceri. Azi se face necropsia

Moartea omului de afaceri. Azi se face necropsia

Medicii legisti se ocupa, in aceasta prima parte a zilei, de procedura specifica stabilirii cauzelor mortii soferului aflat la volanul masinii implicate in teribilul accident produs seara trecuta, pe raza judetului Ilfov.

Mai exact, azi, la Institutul National de Medicina Legala se face necropsia in cazul patronului Hexi Pharma, barbatul despre care se crede ca ar fi cel care a fost gasit, fara suflare, la volanul autovehiculului transformat intr-un morman de fiare, in urma coliziunii cu un copac aflat pe marginea drumului.

Totodata, s-a aflat si faptul ca anchetatorii au solicitat si efectuarea unor teste ADN, in vederea elucidarii, fara vreo urma de dubiu, a identitatii soferului, stiut fiind faptul ca, seara trecuta, dupa accident, s-a vehiculat faptul ca afaceristul Dan Condrea ar fi fost recunoscut, dupa haine, de catre fosta sa sotie.

De altfel  in aceasta dimineata, procurorul general al Romaniei a precizat faptul ca sunt „indicii puternice” cum ca victima accidentului ar fi Dan Condrea.

Ramane de vazut ce anume vor stabili specialistii legisti si in ce masura concluziile necropsiei vor mai face lumina in acest caz controversat, in conditiile in care exista deja o multime de speculatii tesute in jurul decesului omului de afaceri.

sursa foto: captura TVR

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger