AcasăNewsMoartea lui Berezovski: "Se temea cumplit ca va fi omorat". Politia cauta...

Moartea lui Berezovski: „Se temea cumplit ca va fi omorat”. Politia cauta urme de otrava!

Moartea miliardarului rus Boris Berezovski este in continuare invaluita in mister. Specialistii au luat la puricat casa magnatului, cautand posibile urme de otrava. Apropiatii rusului povestesc ca acesta era ingrozit de gandul ca va fi omorat, mai ales ca el si familia sa fusesera amenintati in reptate randuri.

Berezovski a fost gasit fara suflare in cada din casa sa din Surrey, sudul Angliei, sambata dimineata. Decesul miliardarului, cunoscut drept un apropiat al lui Alexander Litvinenko, fostul agent KGB mort in urma cu sapte ani, dupa ce a fost otravit cu poloniu, ridica numeroase semne de intrebare. Se iau in calcul atat varianta sinuciderii, in urma acumularii unor datorii, cat si cea ca Berezovski a suferit un atac de cord.

Specialistii au cercetat casa acestuia, pentru a vedea daca exista vreo urma de otrava. Se stie, insa, ca Berezovski a mai fost tinta unor tentative de asasinat, asa ca se iau in calcul mai multe variante, potrivit The Sun.

Citeste si:

Moartea suspecta a miliardarului rus Boris Berezovski. S-a sinucis sau “l-au sinucis”?

Boris Berezovski a murit subit de „kaghebita”

Moartea magnatului, considerata inca „inexplicabila”, i-a socat pe apropiatii sai. O prietena de familie povesteste ca miliardarul rus, cunoscut drept un critic al lui Vladimir Putin, era ingrozit la gandul ca nu e in siguranta. „Se temea cumplit pentru viata lui, pentru ca au fost atatea incercari (de a fi ucis-n.r). Unele au fost aproape sa fie duse la indeplinire. Si familia lui era amenintata”, povesteste sursa citata.

[youtube]5fDzaFe1Rxc[/youtube]

590 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger