AcasăNewsMoartea baschetbalistului de la Giurgiu: AFLA concluziile preliminare ale autopsiei si filmul...

Moartea baschetbalistului de la Giurgiu: AFLA concluziile preliminare ale autopsiei si filmul complet al bataii!

Chauncey Hardy (foto: sport.ro)

Baschetbalistul american Chauncey Hardy a murit in urma unui traumatism puternic la cap, arata concluziile preliminare ale autopsiei. In urma audierii martorilor, a fost stabilit si filmul complet al bataii de sambata noapte, din barul din Giurgiu, in urma caruia a murit sportivul de 23 de ani.

Chauncey Hardy (foto: sport.ro)

Chauncey Hardy a pierit din cauza unui traumatism cranio-cerebral puternic, au stabilit medicii legisti, potrivit Mediafax. „In urma autopsiei s-a stabilit ca moartea sportivului a fost violenta, cauzele medicale ale decesului (…)  indica drept cauza imediata insuficienta cardio-respiratorie acuta”, a declarat Cristian Curca.

De la ce a pornit bataia

In urma audierii martorilor la agresiune, s-a conturat si filmul agresiunii. Se pare ca totul a inceput dupa ce baschetbalistul Hardy si-a pus sapca pe capul unei tinere, alaturi de care dansa. Gestul americanului a infuriat un tanar, care i-a cerut explicatii sportivului. Acesta din urma ar fi dat semne ca nu intelege ce i se reproseaza, pentru ca nu stie limba romana. In acest moment in conflict ar fi intervenit Ionut Tanasoaia, principalul supect in cazul de omor, care l-ar fi lovit pe baschetbalist cu pumnul in barbie. Chauncey a cazut cu capul de podeaua de beton.

Hardy a ajuns la spital cu hemoragie craniana. Transportat de urgenta la Bucuresti, sportivul american a fost operat, insa nu a mai putut fi salvat. Principalul suspect in cazul agresarii sale, Ionut George Tanasoaia, s-a predat politiei si a fost retinut pentru 24 de ore.

Bataia din localul din Giurgiu a avut loc in fata a 100 de martori, au mai stabilit oamenii legii.

487 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger