AcasăNewsMoarte suspecta: Om de afaceri, gasit fara suflare in propria casa!

Moarte suspecta: Om de afaceri, gasit fara suflare in propria casa!

Familia e ingrozita de vestea primita, iar politistii incearca sa stabileasca ce anume s-a intamplat in locuinta unui afacerist sucevean, gasit mort.

Descoperirea infioratoare a fost facuta vineri dupa-amiaza, chiar de catre una dintre fetele victimei. Copila a fost cea care a alertat vecinii, iar acestia au sunat politia. Oamenii legii au venit la resedinta familiei omului de afaceri si l-au gasit pe Marian Burlacu spanzurat de o balustrada.

Trupul fara viata al barbatului in varsta de 44 de ani a fost gasit la etajul superior al vilei sale, conform Monitorul de Suceava. Pana la acest moment nimeni nu isi poate explica nenorocirea abatuta asupra familiei. Burlacu, tatal a doi copii, avea afaceri in domeniul textilelor si, din primele date, nu se stie sa fi avut probleme financiare, care sa-l fi determinat sa isi ia viata.

Trupul neinsufletit al omului de afaceri a fost preluat de medicii legisti. Rezultatul autopsiei este asteptat de catre anchetatorii care investigheaza cazul si pe care, pana la acest moment, l-au incadrat la „moarte suspecta”.

597 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger