AcasăNewsMoarte suspectă la Penitenciarul Giurgiu. Poliția a deschis dosar penal. Este al...

Moarte suspectă la Penitenciarul Giurgiu. Poliția a deschis dosar penal. Este al treilea deces în ultimele zile

Poliţiştii din Giurgiu au deschis dosar penal pentru moarte suspectă. un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Giurgiu a fost găsit decedat în celulă.

Este al treilea bărbat găsit fără suflare, după ce, în urmă cu nici două săptămâni, doi deținuți au fost găsiți, fără semne vitale, într-o celulă din Penitenciarul Giurgiu.

Deținutul suferea de afecțiuni cronice

Deținutul, în vârstă de 30 de ani, a fost descoperit mort cu ocazia efectuării apelului de seară, au precizat reprezentanți ai Penitenciarului Giurgiu. Individul se afla în evidențele cabinetului medical al închisorii cu serie de afecțiuni cronice.

La Penitenciarul Giurgiu a fost chemat un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean prin numărul de urgență 112. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, iar decesul a fost constatat la ora 20.35.

„În seara zilei de sâmbătă, 26 septembrie, în jurul orei 19:30, cu ocazia efectuării apelului de seară, personalul Penitenciarului Giurgiu a constatat faptul că o persoană privată de libertate aflată în evidenţele cabinetului medical cu o serie de afecţiuni cronice, nu prezenta semne vitale. În această situaţie, a fost alertat personalul medical propriu, concomitent cu solicitarea prin apel 112 a sprijinului unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, decesul persoanei private de libertate a fost declarat la ora 20:35”, au declarat reprezentanții Penitenciarului Giurgiu, potrivit informațiilor furnizate de Agerpres.

S-a deschis dosar de moarte suspectă

Din primele informații, pe corpul deţinutului nu au fost găsite urme de violenţă, acesta fiind găsit în şoc cardio-respirator.

Acesta este al treilea deţinut găsit decedat în incinta Penitenciarului Giurgiu în ultimele două săptămâni.

În data de 14 septembrie, alţi doi deţinuţi, cu vârste de 32, respectiv, 41 de ani, au fost găsiţi decedaţi în celulă fără urme de violenţă asupra lor, iar poliţiştii efectuează şi în acest caz cercetări pentru moarte suspectă.

author avatar
Andreea Vlad
327 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri