AcasăNewsMoarte suspectă la Baza Mihail Kogălniceanu! Militar român, găsit fără suflare în...

Moarte suspectă la Baza Mihail Kogălniceanu! Militar român, găsit fără suflare în pat

armaMoarte suspectă la Baza Mihail Kogălniceanu! Militar român, găsit fără suflare în pat

Un militar român a fost găsit inconștient în pat, în baza militară Mihail Kogălniceanu din Constanța. Din primele informații, bărbatul ar fi făcut stop cardiorespirator.

Acesta era căpitan la unitatea din Turnu Măgurele, genist, aflat în prima sa zi la baza militară din județul Constanța. Avea doar 43 de ani și era din București.

Bărbatul s-ar fi înecat cu o bucată de măr

Un echipaj Smurd C și un echipaj SAJ s-au deplasat la fața locului, însă pentru militar nu s-a mai putut face nimic.

În jurul orei 17.48, medicii i-au declarat decesul caporalului. Acesta ar fi făcut stop cardiorespirator. Surse din anchetă spun că militarul s-ar fi înecat cu un măr și ar fi murit sufocat.

Primele informații despre cauza decesului sunt incerte, până nu este efectuată autopsia. Surse spun că militarul s-a simțit ziua rău din cauza afecțiunii medicale de care suferea și s-a prezentat în cursul zilei la cabinetul medical. Ulterior, s-a retras în cameră. Alte surse au precizat că bărbatul s-ar fi înecat cu un aliment. Într-adevăr au găsit urme de bol alimentar pe traiectul digestiv, dar până nu se efectuează autopsia, nu se pot pronunța oficial. Astfel, cauza preliminară a decesului rămâne stop cardiorespirator, scrie ziuadeconstanta.ro

Ancheta a fost preluată de Parchetul Militar. Cercetările continuă pentru a se afla cu exactitate cum s-a petrecut tragicul accident.

author avatar
Andreea Vlad