AcasăNewsMoarte suspectă într-un hotel din Timişoara: turist olandez, găsit fără suflare. Probabil,...

Moarte suspectă într-un hotel din Timişoara: turist olandez, găsit fără suflare. Probabil, era decedat de mai multe zile

Moarte suspectă într-un hotel din Timişoara: turist olandez, găsit fără suflare. Probabil, era decedat de mai multe zile

S-a dat alarma, sâmbătă dimineaţă, la Timişoara: în camera unui hotel din zona Complexului Studențesc, a fost găsit un bărbat mort. L-a găsit femeia de serviciu, care a şi anunţat Poliţia.

În urma verificărilor, s-a constatat că victima este un olandez de 40 de ani.

Ar fi murit în urmă cu mai multe zile

Trupul olandezului a fost ridicat și dus la morgă. Urmează ca medicii legiști să facă autopsia și să stabilească de ce a murit, de fapt. Pe trupul acestuia nu au fost găsite urme de violență.

Cadavrul nu prezența urme vizibile de violență și a fost preluat de legiști pentru autopsie. Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să stabilească în ce condiții a survenit decesul olandezului.

Angajații hotelului au observat că de câteva zile nu mai este nicio mișcare în camera bărbatului însă nu au intrat la bănuieli. Autoritățile caută posibile persoane care ar putea să știe parcursul bărbatului în România și să-i caute familia și posibilii prieteni pentru a le da vestea.

author avatar
Andrei Ștefan
297 afisari

9 COMENTARII

  1. Daca e olandez ,dupa autopsie o sa-i gasiti si sperma in anus !,cautati si drogurile ! si nu-i mai trageti cu TURISTUL OLANDEZ !.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger