AcasăNewsRomân, campion la Counter-Strike, moarte suspectă în Rusia! A căzut de la...

Român, campion la Counter-Strike, moarte suspectă în Rusia! A căzut de la etajul 9

romanMoarte suspectă în Rusia! Un român a căzut de la etajul 9. Familia exclude sinuciderea

Un român în vârstă de 22 de ani, care locuia de mulți ani la Torino, a murit după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc, în Rusia. Acesta se afla acolo pentru a-și vizita iubita.

Tânărul cunoscut în lumea e-sportului sub pseudonimul de „Fusion” activa în FACEIT Pro League Challenger (FPL-C), unde se impunea ca un adevărat campion, scrie observatornews.ro.

Autoritățile ruse au calificat cazul drept „un accident”, fără a exclude, însă, sinuciderea. Ambele ipoteze sunt însă excluse de familia băiatului.

„Alex nu avea de ce să-și ia viața și nu înțeleg cum s-ar fi putut întâmpla un astfel de accident. Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva”, le-ar fi spus mama tânărului, Tudorița Dincof, unor prieteni mai apropiați ai băiatului.

Chiar ei au fost cei care au luat legătura cu ambasada Italiei în Rusia, ca să înțeleagă ce s-a întâmplat cu Alex. „Din păcate, comunicarea cu autoritățile din Rostov nu are loc în timp real și, până în prezent, nu putem spune dacă autopsia a fost efectuată sau nu”, explică prietenii băiatului, potrivit cronacaqui.it.

Alex era considerat unul dintre cei mai buni jucători de CS

„În CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) atinsese cote de excelenţă atât de mari încât era considerat unul dintre cei mai buni jucători din Europa. Când a plecat în Rusia era foarte fericit”, mai spun prietenii lui Alex.

Aceasta a fost a doua lui experiență la Rostov. Și ultima. A mai fost acolo în septembrie, pentru a participa la o competiţie CS:GO. Performanța sa sportivă stârnise atât de multă admirație, încât chiar președintele rus, Vladimir Putin, îi felicitase pe sportivii câștigători.

author avatar
Andreea Vlad
354 afisari

3 COMENTARII

  1. Cazutul de la etaj a devenit un sport el insusi. Cum poate cineva sa cada de la etaj? Doar daca este ajutat…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger