AcasăNewsRomân, campion la Counter-Strike, moarte suspectă în Rusia! A căzut de la...

Român, campion la Counter-Strike, moarte suspectă în Rusia! A căzut de la etajul 9

romanMoarte suspectă în Rusia! Un român a căzut de la etajul 9. Familia exclude sinuciderea

Un român în vârstă de 22 de ani, care locuia de mulți ani la Torino, a murit după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc, în Rusia. Acesta se afla acolo pentru a-și vizita iubita.

Tânărul cunoscut în lumea e-sportului sub pseudonimul de „Fusion” activa în FACEIT Pro League Challenger (FPL-C), unde se impunea ca un adevărat campion, scrie observatornews.ro.

Autoritățile ruse au calificat cazul drept „un accident”, fără a exclude, însă, sinuciderea. Ambele ipoteze sunt însă excluse de familia băiatului.

„Alex nu avea de ce să-și ia viața și nu înțeleg cum s-ar fi putut întâmpla un astfel de accident. Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva”, le-ar fi spus mama tânărului, Tudorița Dincof, unor prieteni mai apropiați ai băiatului.

Chiar ei au fost cei care au luat legătura cu ambasada Italiei în Rusia, ca să înțeleagă ce s-a întâmplat cu Alex. „Din păcate, comunicarea cu autoritățile din Rostov nu are loc în timp real și, până în prezent, nu putem spune dacă autopsia a fost efectuată sau nu”, explică prietenii băiatului, potrivit cronacaqui.it.

Alex era considerat unul dintre cei mai buni jucători de CS

„În CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) atinsese cote de excelenţă atât de mari încât era considerat unul dintre cei mai buni jucători din Europa. Când a plecat în Rusia era foarte fericit”, mai spun prietenii lui Alex.

Aceasta a fost a doua lui experiență la Rostov. Și ultima. A mai fost acolo în septembrie, pentru a participa la o competiţie CS:GO. Performanța sa sportivă stârnise atât de multă admirație, încât chiar președintele rus, Vladimir Putin, îi felicitase pe sportivii câștigători.

author avatar
Andreea Vlad
355 afisari

3 COMENTARII

  1. Cazutul de la etaj a devenit un sport el insusi. Cum poate cineva sa cada de la etaj? Doar daca este ajutat…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti proaste pentru bugetarii obişnuiţi să acord vouchere de vacanţă. De ce trebuie să se bucure cât mai mult de ele în 2024

Voucherele de vacanţă au produs discriminări în societate şi au generat pagubă în bugetul statului. De aceea, e posibil ca anul 2024 să fie...

Alimentul de bază care a atins un preţ exorbitant la raft, cel mai mare din ultimii 15 ani. De ce s-a ajuns în această...

Preţurile alimentelor cresc, la raft, aproape de la o zi la alta. Astfel, s-a ajuns în situaţia ca un produs de bază să ajungă...
proger