AcasăNewsMoarte invaluita in mister. Tanar pilot militar, gasit fara suflare la scoala...

Moarte invaluita in mister. Tanar pilot militar, gasit fara suflare la scoala de aviatie Boboc

Decesul subit si inexplicabil al unui pilot in varsta de doar 36 de ani a ajuns sa fie investigat de catre procurorii militari.

Anchetatorilor le revine misiunea de a afla, in cadrul unor investigatii ce se vor desfasura in mare parte la Scoala de Aplicatie pentru Fortele Aeriene de la Boboc, unde s-a produs drama, coroborate cu rezultatele autopsiei, cum anume si-a gasit sfarsitul pilotul militar.

Cristian Vasilica, un tanar pasionat de zbor, venise la Boboc de la Baza Aeriana Otopeni, conform campusbuzau.ro. Avea de gand sa urmeze un curs de perfectionare, asa ca fusese detasat de la Otopeni la scoala de pe raza judetului Buzau. Din pacate, planurile sale au fost frante subit. Din motive inca neclare, barbatul a fost gasit fara suflare, in cursul diminetii trecute, intr-un dormitor al unitatii de la Boboc. Colegii au dat alarma, insa din pacate tanarul pilot militar nu a mai putut fi salvat.

Ramane ca verificarile sa scoata la iveala daca decesul sau prematur a fost provocat de cauze naturale, in speta de vreo afectiune, sau daca nu, in ce conditii si-a gasit sfarsitul tanarul pilot.

362 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger