AcasăNewsMoarte în Constanța: Continuă marele fiasco de la Festivalul Neversea

Moarte în Constanța: Continuă marele fiasco de la Festivalul Neversea

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a murit duminică noapte la Festivalul Neversea Constanţa. Acesta a fost găsit inconştient în perimetrul evenimentului muzical de către un voluntar SMURD.
Voluntarul a chemat un echipaj de intervenție, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, care nu au avut succes şi a fost declarat decesul, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. Zona a fost încercuită de jandarmi şi agenţi de pază, care nu au mai permis accesul oamenilor în perimetrul respectiv.

Ancheta va fi preluată de IPJ Constanţa. Poliţiştii au pecizat că bărbatul era din Bucureşti. „Din primele cercetări s-a stabilit faptul că pe trupul neînsufleţit nu sunt urme vizibile de violenţă”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Așa cum am scris de acum câteva zile, evenimentul din orașul portuar de la Marea Neagră a „început-o cu stângul”, fiind, din prima seară, nevoie de numeroase intervenții medicale ― vezi linkul.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
830 afisari

4 COMENTARII

  1. Distractie ! Ce mișto ! Droguri droguri droguri droguri droguri droguri !! Ya ya ya ! GANJA ,COCA INA, MARIJUANA,METAMFETAMINE , de băgat în venă-Heroina -DISTRACTIE DISTRACTIE !!Că ce ne mai distram mă ..!

    • Nu toti oamenii care merg la Neversea se drogheaza..asa..ca o explicatie pentru mintea ta limitata.

  2. Să ne drogăm, cetățeni! Am intrat în Occident, suntem în Vest, am intrat în lumea civilizată!Trăiască democrația lui pește prăjit, în care noi ne prăjim creierul cât nuca! Ce bine că l-am lichidat pe Ceaușescu!

    • Comunist infect ce esti. NU TOTI OAMENII CARE MERG LA NEVERSEA SE DROGHEAZA. LIMITATULE. SI CEL MAI PROBABIL PESTE 70 de ANI si VOTANT PSD. ASA CA MARS IN MORTII MA-TII!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger