AcasăNewsMoarte controversată! Actor găsit fără suflare, cu mâinile legate, în apartamentul în...

Moarte controversată! Actor găsit fără suflare, cu mâinile legate, în apartamentul în care stătea cu chirie

actorMoarte controversată! Actor găsit fără suflare, cu mâinile legate, în apartamentul în care stătea cu chirie

Moarte învăluită în mister a unui actor de doar 32 de ani: bărbatul a fost găsit cu mâinile legate la spate, în propria locuință.

Ștefan Boușoru a fost găsit fără suflare, cu mâinile legate la spate, într-un apartament din Chișinău, acolo unde locuia cu chirie.

Tânărul actor s-ar fi sinucis

Cadavrul a fost găsit chiar de către tatăl său, cel care a mers să verifice apartamentul, asta pentru că fiul său nu mai răspundea la mesaje. Vestea tristă a fost anunțată de actrița Olesea Sfeclă, care i-a fost colegă de scenă.

”M-a doborât astăzi de pe picioare o veste, care nu încape în creierul meu:
ȘTEFAN BOUROȘU, bunul și iubitul meu coleg, cel înțelept, luminos și talentat… nu mai este în viață!cDoare. Sfâșie. Rupe din carne vie acest fapt…cÎncă mi se pare o halucinație, un vis urât. Ștefan…Dragule…Zboară!”, a scris actrița pe pagina ei de Facebook.

Ștefan Bouroșu avea 32 de ani și locuia la Chișinău. El a interpretat roluri în piesele „Oscar și tanti Roz” și „Drept ca o linie”. De asemenea, el a jucat și în scurtmetrajul „Experience”, semnat de regizorul Roman Burlaca.

Din câte se pare, tânrul actor moldovean s-a sinucis, deoarece la examinarea cadavrului de către medicul legist, leziuni corporale vizibile nu au fost depistate.

author avatar
Andreea Vlad