AcasăNewsMM Stoica, pedepsit de gardienii de la Rahova

MM Stoica, pedepsit de gardienii de la Rahova

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, trece prin momente dificile de cand a fost incarcerat la Penitenciarul Rahova.

Oficialul trupei din Ghencea a fost palmuit de mai multi fani dinamovisti, a facut o criza de nervi cand a fost vizitat de fata lui, iar zilele trecute a intrat pe mana gardienilor din cauza unei presupuse arogante.

Concret, Stoica a fost pedepsit cu doua zile petrecute numai in celula, dupa ce intr-o dimineata nu s-a prezentat la apel. Fanatik.ro sustine ca detinutii trebuie sa se trezeasca in fiecare dimineata la ora 06.00 si sa aiba patul facut la control, insa Mihai Stoica a preferat sa mai petreaca o ora in plus in pat.

In momentul in care a fost luat la rost de detinuti, MM Stoica a acuzat mai multe probleme medicale. Totusi, in urma anchetei efectuate s-a demonstrat ca atitudinea lui Stoica a reprezentat doar o aroganta la adresa gardienilor.

In aceste conditii, Mihai Stoica a trebuit sa petreaca doua zile in celule, el neputand beneficia de cele patru ore zilnice in care detinutii sunt scosi la aer liber. Programul de recreere al detinutilor este intre orele 08.00 si 10.00, respectiv intre orele 16.00 si 18.00.

author avatar
Cristi Ionita
652 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger