AcasăNewsMM Stoica, mesaj direct din penitenciar: "Nu ma plang de conditii"

MM Stoica, mesaj direct din penitenciar: „Nu ma plang de conditii”

Incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde se afla, inca, in perioada de carantina, Mihai Stoica, managerul general al formatiei Steaua Bucuresti, a transmis un mesaj catre toti fanii sai.

MM Stoica a anuntat, pe Facebook, ca nu se plange de conditiile avute dupa gratii, „pentru ca austeritatea nu este sinonima cu mizeria”, si spune ca nu are de gand sa faca plangeri.

Totusi, managerul Stelei recunoaste ca se afla „intr-o situatie cel putin ciudata, pe care nimeni nu mi-o poate explica, executand o pedeapsa pe care nimeni n-a solicitat-o”.

Managerul Stelei este convins ca gruparea din Ghencea poate reusi eventul in actualul sezon, desi el si patronul Gigi Becali se afla dupa gratii, si il incurajeaza pe Alexandru Chipciu, golgeterul Stelei din aceasta primavara, spunand ca acesta mai are de inscris cinci goluri pana la sfarsitul sezonului pentru a-si indeplini obiectivul.

Mihai Stoica a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, cu executare, in Dosarul Transferurilor, fiind gasit vinovat de comiterea mai multor infractiuni economice. Asta desi initial procurorii anuntasera ca faptele s-au prescris in cazul lui.

author avatar
Cristi Ionita
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger