AcasăNewsMM Stoica, anchetat de conducerea Penitenciarului Rahova!

MM Stoica, anchetat de conducerea Penitenciarului Rahova!

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a intrat pe lista neagra a conducatorilor de la Penitenciarul Rahova.

MM a dat publicitatii, zilele trecute, un comunicat de presa, cu ajutorul lui Catalin Fainis, ofiterul de presa al Stelei, fara acordul conducerii penitenciarului.

Iar cum acest aspect contravine regulilor de detentie, reprezentantii Penitenciarului Rahova s-au sesizat din oficiu si au demarat o ancheta in acest sens, ancheta in urma caruia Mihai Stoica ar putea fi penalizat.

Conform fanatik.ro, oamenii de la Rahova sunt fermi si sustin ca „pentru emiterea unui comunicat de presa este nevoie de acordul conducerii penitenciarului, altfel ne-am trezi ca toti detinutii dau comunicate la ziare”.

Interesant este ca si Gica Popescu, fostul mare international, a dat un comunicat de presa de dupa gratii insa sursa amintita precizeaza ca Popescu a avut acordul penitenciarului.

Mihai Stoica a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, cu executare, in Dosarul Transferurilor pentru comiterea mai multor infractiuni economice si mai are de stat cateva zile in carantina la Penitenciarul Rahova.

author avatar
Cristi Ionita
664 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger