AcasăNewsMM Stoica adus cu mascatii la Curtea de Apel, daca mai da...

MM Stoica adus cu mascatii la Curtea de Apel, daca mai da cu flit judecatorilor!

Miercuri a avut loc un nou termen in Dosarul Transferurilor, nume grele din lumea fotbalului facandu-si prezenta la Curtea de Apel Bucuresti.

Au fost audiati George Copos, fostul patron al Rapidului, si Gigi Netoiu, fost actionar la cluburile Universitatea Craiova si Dinamo Bucuresti, dar si cativa reprezentanti ai unor cluburi din strainatate care au fost audiati prin transmisie video.

Dupa cateva ore de deliberari, judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis o noua amanare in Dosarul Transferurilor, audierile urmand a fi reluate pe 29 ianuarie.

De la audierile de ieri au lipsit Mihai Stoica, aflat cu Steaua Bucuresti in cantonamentul din Antalya, si Gica Popescu, aflat in campanie electorala pentru alegerile de la Federatia Romana de Fotbal.

Magistratii au fost nemultumiti de modul in care Mihai Stoica a decis sa gestioneze situatia si i-au acordat acestuia un ultim avertisment. In cazul in care nu se prezinta la termenul din 29 ianuarie, pentru a fi audiat, managerul Stelei va fi adus cu mascatii si mandat de aducere la Curtea de Apel.

author avatar
Cristi Ionita
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger