AcasăNewsMitrea si Vanghelie isi regleaza conturile in public

Mitrea si Vanghelie isi regleaza conturile in public

Marian Vanghelie s-a imprietenit cu Mos Craciun, dar nu poate sa “relationeze” cu Miron Mitrea, care-l acuza direct ca a comandat atacurile murdare la adresa lui Sorin Oprescu.

Mirion Mitrea sustine ca Marian Vanghelie a comandat o campanie anti-Oprescu

Organizatia PSD Bucuresti este o bomba cu ceas. Pe cat de cunoscuta este situatia, pe atat de nerecunoscuta este de liderii social-democrati, care neaga vehement existenta vreunui conflict. Si asta intimp ce taberele adverse, una condusa de Miron Mitrea si una de Marian Vanghelie, se faulteaza care cum se prind. Plictisit de atatea frecusuri interne, Mitrea l-a atact public pe Vanghelie, sustinand ca acesta s-ar afla in spatele campaniei anti-Oprescu, pe care o duce OTV-ul lui Dan Diaconescu. „Marian Vanghelie inca mai crede ca, atacandu-l pe Sorin Oprescu printr-o parte sau alta, il va subrezi. E o greseala si am sa ii explic atunci cand ma vad cu el ca greseste. Pentru noi nu este un secret cine se afla in spatele acestor atacuri”, a declarat Miron Mitrea. Cum insa nu l-a mai rabdat sufletul, pesedistul a spus-o, in final, mai pe sleau: “ In spatele atacurilor lui Dan Diaconescu la adresa lui Sorin Oprescu este Marian Vanghelie”.

Dusmani in partid, frati la DNA

Deloc impresionati de bataliile interne din PSD, procurorii anticoruptie le-au facut parte celor doi social-democrati, chemandu-i, pe rand, la sediul DNA. Ce-i drept, Vanghelie a mers doar in calitate de martor, in timp ce pe Miron Mitrea procurorii l-au anuntat ca au reluat procedura urmaririi penale impotriva lui in dosarul in care este cercetat pentru fapte de coruptie.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger