AcasăNewsMitingul USL – lume multa, discursuri proaste

Mitingul USL – lume multa, discursuri proaste

Buni organizatori, pesedistii au reusit sa aduca efectivul promis la mitingul organizat, ieri, de Opozitie. Prestatia liderilor USL a lasat insa de dorit.

Opozitia a demonstrat ca are forta de a aduce mii de oameni la un miting

Miile de oameni care au raspuns la chemarea Opozitiei au umplut, ieri, zona din jurul Arcului de Triumf. Dupa ce pe scena au urcat liderii PSD, PNL si PC, toata lumea a intonat imnul de stat. Imediat dupa aceea, au demarat discursurile. Primul a vorbit actorul-deputat Mircea Diaconu, care a pledat, sustinut de toata asistenta, in favoarea alegerilor anticipate. Urmatorul insa, naistul Gheorghe Zamfir, a comis-o. “Suntem poporul cel mai jegos, mai minţit de pe planetă”, a grait acesta. Noroc ca protestatarii, incinsi de focul luptei de clasa, n-au sesizat insulta.[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2012/01/DSC_0270.flv[/podcast]

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2012/01/DSC_0279.flv[/podcast]

Urmatoarea exprimare nefericita i-a apartinut lui Victor Ponta. “Vreau sa-i salut pe cei care sunt romani, nu sunt viermi. Vocea lor o va auzi si Basescu”, a spus liderul PSD, uitand probabil ca si “viermii” voteaza, fie ca este vorba despre alegeri anticipate sau la termen. Ultimul pe lista gafelor s-a inscris Crin Antonescu. “Luptam si pentru voi”, le-a transmis liderul PNL romanilor, uitand probabil ca in fisa postului de politician nu figureaza decat lupta pentru binele si interesele cetatenilor, nu si cea data in folos propriu. Cum insa politicienii damboviteni nu-si vad decat propriile interese, declaratia lui Antonescu este de fapt de bun augur, inseamna ca romanii au capatat si ei un coltisor pe agenda liderului penelist.

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2012/01/DSC_0239.flv[/podcast]

Mazare, aclamat dar insuficient exploatat

Radu Mazare, politicianul preferat de oricare multime pusa pe fapte mari

Chiar daca au aclamat fiecare discurs in parte, protestatarii simteau totusi nevoia sa auda si alt mesaj, mai articulat si mai bine mulat pe nemultumirile lor: diminuarea veniturilor, sanatatea pusa in pericol de conditiile din spitale si lipsa medicamentelor si cadrelor medicale, lipsa locurilor de munca etc. Motiv pentru care au scandat insistent numele lui Radu Mazare, adversar declarat al lui Traian Basescu si personaj recunoscut pentru vehementa opiniilor. Primarul Constantei s-a urcat si el pe scena, dar s-a multumit doar cu atat. In mod regretabil, Ponta si Antonescu nu au sesizat oportunitatea si au ratat ocazia de a exploata talentul de orator si priza la mase ale nonconformistului lor coleg.

USL-istii au cotropit Piata Universitatii

Luat de val, Gheorghe Zamfir a „cantat” pe note nepotrivite

Citeva sute de participanti la mitingul USL au plecat spre Piata Universitatii. Dupa ce au blocat, pe rand, pietele Victoria si Romana, acestia au ajuns la Universitate, unde au fost intampinati cu ostilitate de protestatarii apolitici. “PDL, USL, aceeasi mizerie”, au scandat un grup de tineri, in timp ce alte persoane l-au bruscat, pentru a doua oara in aceasta saptamana, pe liberalul Ludovic Orban. Dupa o incercare esuata de a separa cele doua tabere, jandarmii au renuntat, grupurile contopindu-se in jurul orei 19.00.

Ponta, convins ca Basescu va demisiona

Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin au dat-o in bara cu discursurile

Victor Ponta este sigur ca, fortat de proteste, Traian Basescu isi va da demisia, dar nu chiar acum, ci mai tarziu, asa cum a facut Hosni Mubarack. „N-are cum sa mai scape prea mult, acum doar trage de timp. Asta e singura cale in democratii sau in semi-dictaturi, cand te confrunti cu proteste populare”, afirma liderul PSD. Convins ca scapa de Basescu, Ponta se declara preocupat doar de guvernul tehnocrat si de anticipate.

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2012/01/DSC_0292.flv[/podcast]

Antonescu nu se teme de concurenta

Crin Antonescu afirma ca nu-i este teama de aparitia unor lideri „autentici” din randul protestatarilor. „Daca aceasta formula, care nu e de origine politica, va naste un lider, voi fi primul care-l voi sustine”. Antonescu ii avertizeaza insa pe protestatarii alergici la tot ce are legatura cu politicul ca si un astfel de lider, nascut doar din spuma protestelor, va sfarsi prin a se implica si el in politica.

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2012/01/DSC_0290.flv[/podcast]

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2012/01/DSC_0291.flv[/podcast]

Oprisan acuza „jandarmeria portocalie”

Pesedistul Marian Oprisan sustine ca „jandarmeria politizata, portocalie” a lasat intentionat ca situatia sa scape de sub control duminica seara, cand huliganii au vandalizat centrul Capitalei: „Jandarmii i-au lasat pe cei care au facut violentele. Mai mult, i-au provocat pe acei oameni”. In opinia lui Oprisan, manevra a vizat denigrarea si aruncarea in derizoriu a protestelor din Piata Universitatii.

[poll id=”180″]

author avatar
Simona Badulescu
1.213 afisari

12 COMENTARII

  1. Marea Alianta Socialista vrea Puterea ACUM! Nu mai e timp, nu mai are rabdare, foamea baronilor o impinge la lucruri necugetate, sunt liberal, dar imi este rusine de asocierea lui Crin cu stanga lui Iliescu, Voiculescu, Che Guevarra Mazarica si mai nou, Voronin. Da, Comunistul Voronin de la Chisinau saluta revolutia prietenilor din Romania. Ce cauta un partid liberal serios in mocirla asta? Doar pentru a ajunge unul la putere? Inaintasii liberalilor au murit si au suferit in puscariile comuniste, iar acum, liberalii de azi se bucura de sustinerea lor, si a securistilor care ii turnau. Stiu, Dictatorul Basescu trebuie inlaturat, pentru asta alianta scuza mijloacele. Este un razboi mediatic si o incercare de manipulare a maselor fara precedent. Sa fim seriosi, cea mai mare vina a lui Base e ca a apropiat Romania de SUA, a militat deschis pentru Unirea cu Moldova, si poate cea mai mare, ca a condamnat oficial comunismul in Parlamentul de la Bucuresti . Asta nu io vor ierta niciodata!

  2. Nicolae Iorga, Romania’s national property.
    „Tara noastra are inainte de toate o datorie: aceea de a munci”.
    „Munca este cel mai potrivit dezinfectant a tuturor neajunsurilor morale”

  3. Solutia USL pentru iesirea din criza este „JOS BASESCU” alte solutii nu au. Dupa atatia ani de opozitie au buzunarele goale si sunt FLAMANZI sa ajunga la putere, asa ca… sa-i votam ca au mare nevoie!.

  4. unde era seful lor Voiculescu -Felix -??? nataraul statea ascuns si ii astepta la mareata sa vila de lux , pe si suprafata de 38.000 mp. sa-i cin-steasca la un pahar de wisky.El a condus si subventionat aceasta manfestatie cu discursuri de trei parale . Zamfir , jegos esti tu,cu Felix,Crin repetentul si Ponta cimpanzeul. Ai avut bani multi pe mana cand erai in glorie ,le-ai mancat cu curvele si petrecerile tale . Azi cand nimeni nu te mai vrea pe scena vrei sa te intretinem noi.

  5. SPRIJINIREA GUVERNULUI BOC – O DATORIE CIVICA

    Corpul Civic din Romania – CCR, corp al cetatenilor a caror existenta se bazeaza pe munca, pe respectarea legislatiei si a normelor morale, dornici sa traiasca intr-o tara civilzata, cu un climat de intelegere, dreptate, adevar si integritate morala, responsabili pentru viitorul Tarii:
    • sprijina Guvernul in realizarea obiectivelor propuse, prin munca, prin sporirea calitatii muncii, prin critica obiectiva cu solutii menite sa contribuie la iesirea din criza;
    •intelege nemultumirea cetatenilor generata de nasurile de austeritate ale Guvernului, dar condamna actiunile manifestantilor violenti;
    • condamna perturbatia guvernarii de catre liderii partidelor USL care si-au propus eliminarea Presedintelui, a Premierului si Guvernului, prin lupta politica primitiva bazata pe mijloacele folosite in timpul dictaturii ceausiste (denigrare, defaimare, jignire, insulte…);
    • isi exprima acordul cu comentatorii care critica obiectiv Guvernul si prin propunerile facute contribuie la iesirea din criza, dar condamna pe cei care prin limbajul folosit polueaza limba si genereaza ura;
    • considera mitingul USL un fiasco,o actiune pripita, antisociala,antieuropeana;
    • recomanda alegeri anticipate la PSD si PNL;
    • sprijina promovarea dialogului politic cu respectarea adversarilor si a poporului.
    A sosit momentul ca politrucii compromisi prin minciuna, furt si coruptie sa inteleaga ca vremea lor a trecut. Cetatenii au devenit constienti de faptul ca a lua atitudine impotriva unei politici gresite este nu numai un drept, ci si o datorie civica. Cetatenii au inteles sa respecte oameni politici a caror activitate are in vedere progresul economic, politic si social, bunastarea spirituala, tehnologica si materiala a poporului, dar sunt hotarati sa elimine din viata politica a tarii oamenii de partid arivisti.

  6. LIBERTATE
    Nu pentru o bucata mai buna de paine,
    Ci pentru o tara fara bastoane.
    Pentru alegeri libere maine,
    Ridica-te Gheorghe ,ridica-te Ioane.

  7. Iliescu intr-un interviu la iesirea din spital acum 2 zile afirma cu hotarare:manifestatiile care sunt in prezent il obliga pe Traian Basescu si guvrnul sa demisioneze!Probabil ca onorabilul se referea la faptul ca asta e valabil acum, cand cateva mii de persoane din toata tara cer demisia Guvernului si a Presedintelui, nu si in anii ’90, chiar si dupa, cand zeci de mii de persoane numai in Bucuresti cereau demisia lui sau a guvernului Nastase.I-a durut in basca si au facut ce au vrut si cat au vrut.Au furat voturi la alegerile din 2004 cu sacii dar nu au fost de ajuns.Acum vor sa ia puterea din nou ptr. ca altfel se dizolva.Intrebarea este simpla este ii lasam sau nu

  8. 1-sa cada guvernul 2-sa cada basescu 3-alegeri anticipate LIBERE 4-judecarea si condamnarea celor care au distrus tara

  9. Ca protestatar nu cred ca se merita sa iei 50 lei/o zi de protest+bataie (presupun ca protestatarii sunt „agitati” cu „materii ajutatoare” pentru a intra intr-o dispozitie mai certareata, gen alcool sau altele). Ar trebui sa li se dea si ceva de mancare ca sa poata striga mai bine si mai mult. Romanul oricum e invatat cu pomana electorala si protestatara. Asta a facut mereu psd-ul si pnl-ul= usl-ul: le- dat romanilor 2 bani si acestia au jucat/votat/scandat cum/ce au vrut ei. De aceea tara asta nu va merge niciodata bine! Romanii se vand pe putin sau chiar pe nimic si voteaza cu stomacul in loc sa-si foloseasca creierul.

  10. Foarte multi oameni de buna credinta se intreaba ce naiba se intimpla?! Atit in strada, cit si in culisele politicii, in presa sau la Cotroceni?! S-o luam pe rind! E clar ca varianta USL+PC nu are niciun viitor, nu are zvic, nu are solutii si nici planuri serioase, deci nu are sanse sa ajunga la guvernare. O stie si Ion Iliescu dar si altii mai din umbra iar teama lor e ca mai sint doar citeva luni pina la alegeri. S-o luam pe bucati. Arafat este omul liberalilor, instalat ministru secretar de stat pe vremea lui Nicolaescu, in 2007, cind de fapt nenea Raed conducea ministerul. Ba chiar si pe vremea lui Cseke Attila, tot Arafat tragea sforile, o stiu de la sursa. Da, liberalii au fost puternic implicati. Atit in Bucuresti, prin lideri de rangul 2-3, cit si in orase unde liberalii sint puternici. Cancescu este presedinte CJ la Brasov, la Iasi este Fenechiu cu o organizatie tare si bani multi, la Sibiu este prietenul Klauss Johannis, la Timisoara, mai tineti minte, Ciuhandru a ramas tot prieten. cred ca Iliescu, pe la spatele lui Ponta, a batut palma cu Felix, exaltatul Crin, niste parlamentari UDMR pe care i-a contactat Gioni Popescu, Ponta joaca la doua capete, el fiind insa singurul care s-a delimitat de violentele stradale. De ce nu e mai agresiv procurorul?! final, cum explicam oare manipularea ieftina a mii de romani de buna credinta din strada, dar si a sute de mii de romani, poate milioane, manipulati si ei dar care nu au iesit, inca, in strada?! Ei bine, autorii manipularii au fost experti si au avut timp sa pregateasca operatiunea.

  11. Revolutia anarhisto-comunista Bucuresti-Chisinau va invinge! Spaniolii si portughezii astepta instalarea noii puteri care va aduce Belsugul Promis, astfel, cetatenii europei vestice sa nu mai emigreze, impinsi de criza, in Asia, America de Sud si Africa (wau). Odata cu inlaturarea dictatorului, sacul cu bani al statului (degeaba), o sa fie deschis, si, din avion, desartat peste sistemul de ajutoare sociale si pensii. Ei stiu ca Romania este unica Tara Neatinsa de criza, cu un buget doldora, insa Dictatorul vrea sa-si infometeze supusii, fura banii si-ii duce in conturile lui Ceausescu (nevasta-sa a fost vazuta carand saci cu un caricior de butelii de catre MUcea Dinescu). Jos! Jos! Jos!
    Tribunul Vadim, Oierul Becali, Felix Voiculescu si acum DD Biscuitii Poporului, au acum Partide Particulare! Odata cu plecarea Dictatorului, vor da si ei Pensii, Bani, Bugete, Sanatate, 25000€ fiecaruia, etc, etc, etc, si vor implementa Sistemul cu Adevarat Democratic din Propriile Partide in societatea romaneasca. Jos! Jos! Jos!

  12. Dictatorul Basescu este vinovat pentru Manifestatiile de la Budapesta, deosebit de vinovat pentru Noul An Chinezesc si Ninsorile din Alaska! Huo! Huo! Huo!
    Ponta scapa-ne! Voiculescu toarna-ne!
    Ponta scapa-ne! Voiculescu toarna-ne!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger