AcasăNewsMiting PSD la Targoviste. Dragnea: Iohannis, "cel mai mare mut pe care...

Miting PSD la Targoviste. Dragnea: Iohannis, „cel mai mare mut pe care l-a dat politica romaneasca”

Liviu Dragnea si candidatii formatiunii social-democrate la apropiatele europarlamentare din 26 mai s-au aflat, duminica dupa pranz, pe scena amplasata in Targoviste pentru mitingul la care au participat cateva mii de sustinatori ai PSD-ului.

In discursul sustinut in fata celor prezenti la manifestarea organizata de filiala condusa de catre Rovana Plumb – social-democrata care deschide lista candidatilor la alegerile de zilele viitoare – Liviu Dragnea i-a atribut presedintelui Iohannis titulatura de „cel mai mare mut pe care l-a dat politica romaneasca”. „Am auzit si ati auzit si dvs. in ultima perioada pe cel mai mare mut pe care l-a dat politica romaneasca a inceput sa faca galagie. Credeti ca are Iohannis ceva de spus? Credeti ca are vreun proiect de tara? (…) vreun proiect, vreun gand bun pentru Romania? N-are, oameni buni!”, i-a intrebat Dragnea pe sustinatorii social-democrati aflati la miting.

Seful PSD are si o explicatie pentru aceasta situatie, pe care a expus-o la Targoviste. „El si ai lui fac galagie pentru a acoperi un sunet care incepe sa se auda din ce in ce mai tare -este sunetul cresterii economice, este sunetul scos de motoarele industriei si agriculturii, sunetul scos de cresterea pensiilor si a salariilor. Este zornaitul banilor in buzunarele romanilor. Este masinaria guvernarii PSD care s-a pus in miscare. De ce credeti ca face acest zgomot? Pentru ca oamenii sa nu vada ca Romania se dezvolta, Romania creste, oamenii au inceput s-o duca mai bine”, a sustinut, cu toata convingerea, Liviu Dragnea.

192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger