AcasăNewsMiting de protest anti-USL in Piata Revolutiei

Miting de protest anti-USL in Piata Revolutiei

(foto: b1tv)

Aproximativ 2.000 de protestatari s-au adunat joi in Piata Revolutiei pentru a protesta impotriva Uniunii Social Liberare. Printre participanti se afla si Elena Basescu, Vasile Blaga ori Cristian Preda.

(foto: b1tv)

Aproximativ 2.000 de persoane s-au adunat, joi, de la ora 18.00, in Piata Revolutiei, pentru a lua parte la protestul anti-USL organizat de catre PDL. Printre protestatari se numara si membri marcanti ai PDL-ului, precum Elena Basescu, Sever Voinescu si Raluca Turcan.

Totodata, pe scena improvizata in piata lideri PDL precum Vasile Blaga, Cristian Preda, Cezar Preda, Mihai Stanisoara, Gheorghe Flutur, Raluca Turcan, Theodor Paleologu, Gabriel Berca, Traian Ungureanu.

Cel care i-a indemnat pe simpatizantii PDL sa se adune in Piata Revolutiei a fost presedintele interimar al PDL, Adrian Videanu.

„Prin actiunile din ultimele doua zile, in tentativa de a subordona toate institutiile statului, pentru prima oara din anii 90 USL a adus dezbaterea politica in strada. Astazi nu mai putem vorbi de institutii independente. Nu mai au parghiile legale care sa apere ordinea constitutionala si statul de drept. Fac un apel ca maine la ora 18:00, in Piata Revolutiei la Ateneul Roman sa manifestam in mod pasnic importiva acestui act abuziv de a subordona satul de drept”, spunea acesta, miercuri, conform Realitatea TV.

author avatar
Ionut Zgimbau
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger