AcasăNewsMiting de amploare organizat de PNL. Sunt asteptati in strada cel putin...

Miting de amploare organizat de PNL. Sunt asteptati in strada cel putin 10.000 de oameni!

Marti, in Parlamentul Romaniei se va dezbate motiunea de cenzura depusa de membrii Partidului National Liberal impotriva premierului Victor Ponta.

Alina Gorghiu, copresedinte al PNL

Cu aceasta ocazie, cei de la PNL au pus bazele si unui miting de amploare ce ar urma sa aiba loc, in paralel, in zona Parcul Izvor.

Liderii PNL sustin ca vor miza pe cel putin 10.000 de persoane la mitingul de marti si ca parlamentarii PNL vor sta alaturi de protestatari pana in momentul in care vor trebui sa intre in Parlament pentru dezbaterea motiunii.

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, anunta ca „indiferent de numarul de protestatari de marti, ei trebuie sa fie luati in seama si trebuie ca protestul lor sa conteze”.

Vasile Blaga, celalalt copresedinte al Partidului National Liberal, este convins ca vor fi foarte multi oameni in strada, „dar ei vor manifesta pasnic”.

Marti, incepand cu ora 10.00, va fi dezbatuta in Parlament motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva premierului Victor Ponta si semnata de 183 de parlamentari.

author avatar
Cristi Ionita
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger